Page 1 of 1

TCP Optimizer Coming to default ..

Posted: Sun Apr 24, 2016 1:29 pm
by audiomap
Hello

I am Living in College Hostel and Network admin Blocked Almost all gaming ports. so I have Hit registration Problem in Multiplayer Game battlefield 3 .. it is like Nothing ... I need to fire minimum 20 bullets to kill single enemy . I watched some youtube Videos to Configure the setting in TCP optimizer, But when i apply setting and Reboot my PC , when i again Click to start . it shows default one every time.
This is What settings i apply with 1 MBPS Connection speed : http://prntscr.com/awaes8
and This is what after Reboot , it shows : http://prntscr.com/awafq6
Why setting is Changes automatically ?
Help Please .

Posted: Fri May 05, 2023 2:44 am
by Losrte
This is my question as well. I still can't figure out why it changed automatically



[RIGHT]pizza tower[/RIGHT]

Posted: Sun May 07, 2023 7:36 pm
by Philip
Some of the settings are not being read at startup, some are adapter specific, etc. The settings are being applied.

Also, this thread is 7 years old, the original poster was showing different adapters, etc.

Posted: Mon Jul 24, 2023 12:34 am
by Vhcromeo
Is there an update for this bug yet?