Results 1 to 8 of 8

Thread: Better Processor to Overclock

  1. #1
    SG Enthusiast Cameron203's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Dirty South
    Posts
    2,307

    Better Processor to Overclock

    I have asked this question before but have to ask it again seeing how there is only 2 dollars difference between the price of the two cpu's. Which one is better for overclocking point blank which cpu will attain a higher processor speed?

    The P4 2.4ghz 533fsb
    or the P4 2.26ghz 533fsb

    And if you have these chips please input what you have overclocked to *stable though

    Thanks

  2. #2
    no. no, No. NO, NO... NO! stevebakh's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    3,228
    it depends on the mobo too... each mobo is different for overclocking. A better question would be which cpu and mobo os best for overclocking!

  3. #3
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    70,013
    i say get the 2.4ghz

  4. #4
    SG Enthusiast Cameron203's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Dirty South
    Posts
    2,307
    ANyone have the 2.4 and if so what do you have it overclocked too?

  5. #5
    Idolized Industry Killer §I€MFKR™'s Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Asphalt Wasteland
    Posts
    3,567
    I have a 2.4ghz and anytime i try getting any speed out of it it wouldn't post, So i pulled and went a bought 2.8 and got 3.15ghz out of it. I would say the 2.53ghz. JMO
    Bone, Brain, And Co*k
    Silence For My Revelry

  6. #6
    SG Enthusiast Cameron203's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Dirty South
    Posts
    2,307
    Why does the 2.26 cost more than the 2.4

  7. #7
    Idolized Industry Killer §I€MFKR™'s Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Asphalt Wasteland
    Posts
    3,567
    It's probally a B series and a retail, not oem.
    Bone, Brain, And Co*k
    Silence For My Revelry

  8. #8
    disabled account Deus ex Machina's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    lost in a dream
    Posts
    2,722
    I have a 2.5G with the 400 bus. It cruises at 2.75 so far without any voltage tweaks. I have seen sites caming this puppy can go over 3.0 without too much trouble. I have the 3200 Corsair CL2.... When I have all the sofware in place, I will post.

    david
    blessed be................

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •