Results 1 to 4 of 4

Thread: Pci????

  1. #1
    Insomniac Mutch's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Barrie, Ontario
    Posts
    2,102

    Pci????



    This says that it is in the pci port. This card geforce 3 ti200 is agp. Could this be causing poor performance??

  2. #2
    SG Elite Brent's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Posts
    42,161
    it still reads it as a PCI slot

    that is normal, stop worrying about that stuff lol

    it's that way on everyone's pc

  3. #3
    Advanced Member Onethenumber2's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    somewhere South of the North Pole
    Posts
    833
    Your system controlers are not in ISA slots are they (technically)? same with this
    XP 1600+ @1606 Mhz, GIGABYTE Mobo WD 60GB 8MBc, 512 MB pc 2100 DDR, GF 2 Ultra, Win XP Pro, CDRWx40

    War is an ugly thing but not the ugliest of things: The decayed and degraded state of moral and patriotic feelings, which thinks nothing (is) worth a war, is worse.

    -John Stuart Mill “The Contest in America”

  4. #4
    Folding Thunder
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    New York The Empire State
    Posts
    10,543
    Originally posted by Brent
    it still reads it as a PCI slot

    that is normal, stop worrying about that stuff lol

    it's that way on everyone's pc

    i agree ! lol
    Hey Mutch it's set in bios as agp right? so don't worry about it

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •