Results 1 to 7 of 7

Thread: Intellimouse light....

  1. #1
    Regular Member Paindriver's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Texas
    Posts
    405

    Intellimouse light....

    When i shut my pc down the light underneath my intellimouse stays on. Is there something i can change on the mobo or somewhere else to make the light go off at shutdown? I had this problems before but i don't remember what i did. thanks.
    Current Rig:
    AMD Athlon Barton 2500+ (Volcano 9);Asus A7N8X-E; Geforce 6800; Samsung 512mb PC-2700 DDR333; 80gig WD Special Edition HardDrive; DVD-ROM; Cendyne CDRW; Sound Blaster; WinXP

  2. #2
    Regular Member MikeyMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    336
    Put the mouse in a USB port instead of a PS/2. :-)

    Just wondering, do you have wake on lan enabled? (or have the wire connected?)

    This is not unheard of from Microsoft Optical Mouses..
    Linux. n: Appears on your hard drive when you realize how much Microsoft sucks.

  3. #3
    Flip Chip Qwijib0's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Tucson, Arizona Processor: GenuineIntel Member #4896
    Posts
    8,268
    Originally posted by MikeyMan
    Put the mouse in a USB port instead of a PS/2. :-)

    Just wondering, do you have wake on lan enabled? (or have the wire connected?)

    This is not unheard of from Microsoft Optical Mouses..
    Most mobos have a keyboard wake-up feature. Disable that and the light will go out when the comp is turned off
    If your browser can't read unicode, you should probably switch!

  4. #4
    SG Enthusiast XSeaNX's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Someplace warm, cold and uninviting...
    Posts
    1,595
    hey I had the same problem...and I shutoff all my WOLan & WOK etc features and my friggin mouse light still stayed on...so I just plugged it into the USB again...only using the PS2 because I didnt knwo if itd recognize my mouse before I installed necessary stuff...I know now that it works without that stuff though..
    AMD Athlon 1900+ XP | ASUS A7V266E mobo |Visiontek Xtasy GeForce3 Ti500 | 40gb HD 7200 | 16X DVD | 256mb DDR | SBlaster Audigy XGamer | Windows 2000 | Cooler Master ATC-210 Azure
    Originally posted by YARDofSTUF
    this dude needs some pimpish SG title lol

  5. #5
    Regular Member Paindriver's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Texas
    Posts
    405
    Just wondering, do you have wake on lan enabled? (or have the wire connected?)
    where do i go to disable this?
    Current Rig:
    AMD Athlon Barton 2500+ (Volcano 9);Asus A7N8X-E; Geforce 6800; Samsung 512mb PC-2700 DDR333; 80gig WD Special Edition HardDrive; DVD-ROM; Cendyne CDRW; Sound Blaster; WinXP

  6. #6
    Germslayer gertvanjoe's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Southern Hemispehere
    Posts
    495
    Im using USB and my mouse also lights up .I don't have a prob with that but why don't you just switch it off at the plug then *whoop * al lights out
    So softly , so perfect , seemingly sleepingly
    But for you , sleep , forever will do
    Wish only to fight the urge
    Beaten senselessly for your basic need
    Sunken eyes around me ,
    sunken spirits is what I see
    Children , old beyond their day


    My Poetry

  7. #7
    Advanced Member crazyjw1971's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Clinton MD, USA
    Posts
    759
    Originally posted by Paindriver


    where do i go to disable this?
    BIOS...
    U.S. Department of Agriculture I.T. Specialist
    Ducks, chickens, pigs, and mad cows need computers too!
    A+, Net+, MCDST

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •