Results 1 to 14 of 14

Thread: F/S or trade - 512mb of sdram, and a couple mobo's. :)

  1. #1

    F/S or trade - mobo

    I have 2 motherboards, both SDRAM based. I use DDR now so I have no use for these boards or a stick of ram.

    *UPDATED* MSI K7T Pro2 - A - $55 shipped. No CMOS battery. I will only guarentee this works if you actually install a CMOS battery.

    512MB of PC133 SDRAM from Crucial. Never been used. $60 shipped. One stick. *SOLD*

    One stick of 256MB of ram from Crucial. Used once, perfect condition. $15 shipped. *SOLD*

    MSI K7T Turbo Limited Edition with box SDRAM based. - $60 shipped. This one does have a CMOS battery. *SOLD*

    A box of advil.. $5 shipped. Kidding... *SOLD*

    FIC AZ11EA SDRAM Based board. - $45. *UPDATED!*

    For an extra $3, I can throw in a dead athlon.

    PM me or email me greg@tssaddicts.com with questons, comments, cheese interests...
    Last edited by Ghard296; 04-02-02 at 08:45 PM.
    Windows XP.
    512MB of RAM
    Abit KG7-RAID
    Athlon XP 1600+

  2. #2
    LOL!!!!11ONEEXCLAMATIONT! master7's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    2,359
    I might be interested in the RAM. I'll try to talk me mom into it.
    i'm going to become rich and famous after i invent a device that allows you to stab people in the face over the internet

  3. #3
    Reigning Genious aagiants's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    5,941
    i would love to get my hands on that ram, but all i have is 25$ hehe hh.. damn.. what things are u willing to trade??
    .....

  4. #4
    I'm looking for a nice case, preferably a modded case... Water cooling. A very nice Athlon HSF, 256mb of DDR ram, make me an offer.
    Windows XP.
    512MB of RAM
    Abit KG7-RAID
    Athlon XP 1600+

  5. #5
    up
    Windows XP.
    512MB of RAM
    Abit KG7-RAID
    Athlon XP 1600+

  6. #6
    Conspiracy Fool knightmare's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    6,047
    u still got that 512mb ram for sale? is it dimm unbuffered 133? very interested if u still have it

  7. #7
    Resident Muppet burple's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Louisiana
    Posts
    893
    FIC AZ11EA SDRAM Based board. - $50.

    Do you still have it and what socket is it?
    Test Your Speed Here

    Previously known as beaker1.

  8. #8
    Yes and Socket A.
    Windows XP.
    512MB of RAM
    Abit KG7-RAID
    Athlon XP 1600+

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    175
    That 512 ram stick looks so tasty.. I don't have enough money though.. GAH..


    I have a 5Disc Optimus CD-8150 CD Changer tho!

  10. #10
    its been sold. sorry.
    Windows XP.
    512MB of RAM
    Abit KG7-RAID
    Athlon XP 1600+

  11. #11
    Regular Member BOWTYE8's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    SW Florida
    Posts
    323
    How about the the 256 ram?
    I am intertested
    bowtye8@ameritech.net
    Main rig-AMD AM3 Phenom II 965,Asus M478T-E, 4gb DDR3 1600 ram, Intel Series 320 SSD 120gig, Velociraptor 300 gig, WD Blk 1tb deep storage, Sata Cd & DVD drives
    HomeServer-AMD 4600x2, Soltek 939 mb 2 gig Ram, 74 Gig Raptor, 500 gig WD Green storage

  12. #12
    EvilAngel search team ace's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Emerald Triangle looking for EA and some trainwreck!
    Posts
    5,203
    ram still for sale??

    if not could you update your post. thanks

  13. #13
    Conspiracy Fool knightmare's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    6,047
    thx again GHARD ram worked great ! 512mb worked great i have 1.25 gig of ram now lol on xp
    "A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer."

    Bruce Lee

  14. #14
    No problem, glad you like it.

    Post updated.
    Windows XP.
    512MB of RAM
    Abit KG7-RAID
    Athlon XP 1600+

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •