Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 39

Thread: could someone do me a favor?

  1. #1
    mikemean's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    406
    Posts
    8,705

    could someone do me a favor?

    I am trying to download drivers for my scanner but, it's only downloading at 200 bytes a sec. So could someone go to
    http://www.mustek.com and download the drivers and send them to me or host them shortly? I have the Mustek 1200 UB USB scanner. Thanks. If it's slow for you too, let me know.

  2. #2
    Official Photographer Dakota's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Vancouver, Wa
    Posts
    5,694
    Geeze! Even their web server is slower than snot!
    We Remember...
    9|11
    40 miles SW of Mt. St. Helens

  3. #3
    Certified SG Addict Indy's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Amarillo, TX
    Posts
    25,526
    Blog Entries
    24
    Originally posted by BlueJetta
    Geeze! Even their web server is slower than snot!


    Having the same issue here...
    ------
    “The most beautiful thing we can experience in life is the mysterious. It is the source of all true art and science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: for his eyes are closed.” - Albert Einstein

  4. #4
    Regular Member kitten's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    O.C. California
    Posts
    361
    I noticed it was their site to tooo slow even opening the page
    "Whoever undertakes to set himself up as a Judge of Truth and Knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods."

  5. #5
    Certified SG Addict Indy's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Amarillo, TX
    Posts
    25,526
    Blog Entries
    24
    ------
    “The most beautiful thing we can experience in life is the mysterious. It is the source of all true art and science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: for his eyes are closed.” - Albert Einstein

  6. #6
    Official Photographer Dakota's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Vancouver, Wa
    Posts
    5,694
    Yuck! Geeze that is bad. Do they have an FTP server maybe? I'd try and find another source or just try it later.
    We Remember...
    9|11
    40 miles SW of Mt. St. Helens

  7. #7
    ****** HalfLifer's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Detroit, Michigan Internet: Comcast Narrowband
    Posts
    7,086
    Originally posted by Indy
    INDY GOT CAPPED!

    Work: DQ
    Comp: AXP 1600+, MSI K7T266a Pro2 RU, 512MB PC2100, GF3 Ti200 128MB

  8. #8
    Forum Techie terrancelam's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Toronto, Canada Computers Built and Fixed personally: 720
    Posts
    5,465

    God!

    This is worse then when I was using dial up that had a download speed of 3k a sec! I think this place is running on a 56k server..
    I'm trying to get the file for you now as we speak..
    I'm barely squeezing 4 k...


    {Edit} It's now barely 3kb a sec..god....please say a pray for this dying server.
    Intel Core 2 Duo Q8300 2.55Ghz (1333mhz)
    Asus P5N-D
    OCZ Platinum 8gb (2x2gb) PC8000 1000mhz 5-5-5-18
    EVGA 460GTX 1gb PCIE 2.0
    Western Digital Black 640gb x 2 Raid 0
    Coolermaster 1000W Modular PSU
    Antec NSK4480B
    Windows 7 Professional 64-bit

    ----------------------------------------------------------
    HP TC5700 (Thin Client) 1ghz, 512mb 80gb 1x1000mb NIC 1x100mb NIC running PFSense 1.22
    Linksys WRT-150 running DD-WRT V.24 (Access Point)

    "SG Techies rule!" - Sig Buddies with Amro

  9. #9
    Forum Techie terrancelam's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Toronto, Canada Computers Built and Fixed personally: 720
    Posts
    5,465

    BTW

    give me about 20 something minutes.
    Intel Core 2 Duo Q8300 2.55Ghz (1333mhz)
    Asus P5N-D
    OCZ Platinum 8gb (2x2gb) PC8000 1000mhz 5-5-5-18
    EVGA 460GTX 1gb PCIE 2.0
    Western Digital Black 640gb x 2 Raid 0
    Coolermaster 1000W Modular PSU
    Antec NSK4480B
    Windows 7 Professional 64-bit

    ----------------------------------------------------------
    HP TC5700 (Thin Client) 1ghz, 512mb 80gb 1x1000mb NIC 1x100mb NIC running PFSense 1.22
    Linksys WRT-150 running DD-WRT V.24 (Access Point)

    "SG Techies rule!" - Sig Buddies with Amro

  10. #10
    Certified SG Addict Indy's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Amarillo, TX
    Posts
    25,526
    Blog Entries
    24
    Originally posted by HalfLifer


    INDY GOT CAPPED!

    lol
    ------
    “The most beautiful thing we can experience in life is the mysterious. It is the source of all true art and science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: for his eyes are closed.” - Albert Einstein

  11. #11
    mikemean's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    406
    Posts
    8,705
    Thanks for trying. I thought maybe it was them but, I just wanted to see if anyone else had the same problem. I'll just try later.

  12. #12
    Forum Techie terrancelam's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Toronto, Canada Computers Built and Fixed personally: 720
    Posts
    5,465

    Give me

    5 more mintues mike, it'll be here. Posting it to my website.
    Intel Core 2 Duo Q8300 2.55Ghz (1333mhz)
    Asus P5N-D
    OCZ Platinum 8gb (2x2gb) PC8000 1000mhz 5-5-5-18
    EVGA 460GTX 1gb PCIE 2.0
    Western Digital Black 640gb x 2 Raid 0
    Coolermaster 1000W Modular PSU
    Antec NSK4480B
    Windows 7 Professional 64-bit

    ----------------------------------------------------------
    HP TC5700 (Thin Client) 1ghz, 512mb 80gb 1x1000mb NIC 1x100mb NIC running PFSense 1.22
    Linksys WRT-150 running DD-WRT V.24 (Access Point)

    "SG Techies rule!" - Sig Buddies with Amro

  13. #13
    Senior Member Grimson's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    9,590

    Mike

    Check your email.
    Crackin' skulls and breaking kneecaps.

  14. #14
    mikemean's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    406
    Posts
    8,705
    Didn't work. It said the installer was only for windows 2000. Dammit. My Norton Antivirus won't work either.

  15. #15
    Forum Techie terrancelam's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Toronto, Canada Computers Built and Fixed personally: 720
    Posts
    5,465

    Here is the link

    remove the .zip once you've dled it.
    http://www.geocities.com/Tokyo/Templ...2ubw2k.exe.zip
    Intel Core 2 Duo Q8300 2.55Ghz (1333mhz)
    Asus P5N-D
    OCZ Platinum 8gb (2x2gb) PC8000 1000mhz 5-5-5-18
    EVGA 460GTX 1gb PCIE 2.0
    Western Digital Black 640gb x 2 Raid 0
    Coolermaster 1000W Modular PSU
    Antec NSK4480B
    Windows 7 Professional 64-bit

    ----------------------------------------------------------
    HP TC5700 (Thin Client) 1ghz, 512mb 80gb 1x1000mb NIC 1x100mb NIC running PFSense 1.22
    Linksys WRT-150 running DD-WRT V.24 (Access Point)

    "SG Techies rule!" - Sig Buddies with Amro

  16. #16
    mikemean's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    406
    Posts
    8,705

    Re: Here is the link

    Originally posted by terrancelam
    remove the .zip once you've dled it.
    http://www.geocities.com/Tokyo/Templ...2ubw2k.exe.zip
    It won't let me get rid of the .zip

  17. #17
    Senior Member Grimson's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    9,590
    What OS is it for 2k/98/me/95 ??
    Crackin' skulls and breaking kneecaps.

  18. #18
    mikemean's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    406
    Posts
    8,705
    Originally posted by grimson
    What OS is it for 2k/98/me/95 ??
    It's for XP

  19. #19
    Senior Member Grimson's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    9,590
    try this one.

    http://www.vi2.com/maxForumFiles/Web.EXE

    may not work either, if the 2k didn't work.
    Crackin' skulls and breaking kneecaps.

  20. #20
    mikemean's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    406
    Posts
    8,705
    Nope didn't work. Dammit. The scanner is the only thing that is not working.


    Originally posted by grimson
    try this one.

    http://www.vi2.com/maxForumFiles/Web.EXE

    may not work either, if the 2k didn't work.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •