Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 54 of 54

Thread: Internet Explorer 6 Gold

  1. #41
    Banned crazyman's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Southern California
    Posts
    5,181
    I think you are right prey,It looks real good!

  2. #42
    ACEmeaniSPANKER EvilAngel's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Garden Grove
    Posts
    18,950
    Maybe the reason my install went so well is because I just re-formated and only had IE5.01 installed... hhmmm Everyone that is haveing probs had the IE6 beta's installed....
    Quote Originally Posted by The Devil
    Tolerance is a virtue, not a requirement.
    SG Theme Song

  3. #43
    SG Princess princess's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    1,696
    i just dl'd and installed it. seems to be working just fine.

    btw why does it say in the install installing media player, bla bla bla. if i already have them then why did it do it agian? is it just updating all of my stuff?

  4. #44
    Banned crazyman's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Southern California
    Posts
    5,181
    thats right! what she said/\

  5. #45
    ACEmeaniSPANKER EvilAngel's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Garden Grove
    Posts
    18,950
    Yes it's updating to the most current version...
    Quote Originally Posted by The Devil
    Tolerance is a virtue, not a requirement.
    SG Theme Song

  6. #46
    SG Princess princess's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    1,696
    oh, thats cool.

  7. #47
    Banned crazyman's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Southern California
    Posts
    5,181
    ya but do you have IE 7?

  8. #48
    SG Princess princess's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    1,696
    no i just dl'd ie 6 there isnt a 7 yet is there

  9. #49
    NYC Newbie Slayer Prey521's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Humble, Tx
    Posts
    34,934
    IE 7 is just a rumor. It's not even in the Alpha stages yet


    I did manage to get my hands on Real Player 9 Alpha, its pretty sweet.
    Have your feelings been hurt by a random act of E-Thuggery? If so, call 1-800-Waaaaahmbulance, we're here 24 hrs a day, 7 days a week, to take your call, you could be due a large monetary settlement, don't delay, call now.

    "Please be careful prior to entering the world wide web, the internet is serious business"


  10. #50
    SG Princess princess's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    1,696
    on pics that are posted a little thinggy comes up that has like a button to email and stuff like that. what is it, and how do i make it go away?

  11. #51
    NYC Newbie Slayer Prey521's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Humble, Tx
    Posts
    34,934
    Originally posted by princess
    on pics that are posted a little thinggy comes up that has like a button to email and stuff like that. what is it, and how do i make it go away?

    That's called the "Image Toolbar", you can get rid of it by going into the Advanced menu of in Tools--->Options, then deselecting it
    Have your feelings been hurt by a random act of E-Thuggery? If so, call 1-800-Waaaaahmbulance, we're here 24 hrs a day, 7 days a week, to take your call, you could be due a large monetary settlement, don't delay, call now.

    "Please be careful prior to entering the world wide web, the internet is serious business"


  12. #52
    I've been running the beta for as long as I can remeber and it hasn't failed me once in WIN2K. I downloaded the final version a few hours ago and its working perfectly fine.

  13. #53
    Regular Member BadEditor's Avatar
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    Lost...
    Posts
    315
    Originally posted by CableDude
    I can't get it installed on win95c.
    Windows 95 is not listed as a supported 'Platform' at This Cnet link

    My friend mentioned that today at work...

  14. #54
    Regular Member BadEditor's Avatar
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    Lost...
    Posts
    315
    Originally posted by princess
    i just dl'd and installed it. seems to be working just fine.

    btw why does it say in the install installing media player, bla bla bla. if i already have them then why did it do it agian? is it just updating all of my stuff?
    If you go this Media 8.0 website... you can listen and view some Files encoded with 'media 8.0' that runs ALOT better then stuff with windoze7.xx encoding....

    Or you can click on the 'Media' Tool that should have been added on your browser..

    If you watch vids on that media 8.0 site, theres a little button on the bottom right corner of the player that will 'unlock' the window so it isn't so small... also I picked... DONT save my perferences, when the videos would start...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •