Results 1 to 11 of 11

Thread: memory

  1. #1
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962

    memory

    i tried to install another 256mb crucial stick in and when i start i get a beep beep thats continous,this is slot1, if i put it in slot3 it posts and boots.think its the dimm slot?
    Will Work For FSB

  2. #2
    SG Enthusiast el bob's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    NY
    Posts
    1,629
    Could be a couple of things. General rule of thumb is to fill up the dimm slots starting from the slot closest to the processor. If it works, it works and you should be happy.
    What's the most expensive purchase you've made on your miles/reward credit card? Starwood Preferred Guest Credit Card Application

  3. #3
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    i thought u should put them in order from dimm 1-3,i had to take out a 128 stick that wouldnt let me OC above 133 and i never put anything back into the first slot till the new ram got here.
    Will Work For FSB

  4. #4
    try another stick of ram in the supposed bad slot. test. post results

  5. #5
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    gotta finish formatting this drive then ill tyr
    Will Work For FSB

  6. #6
    Forum Techie terrancelam's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Toronto, Canada Computers Built and Fixed personally: 720
    Posts
    5,465

    It's an ignorable thing..

    but you should check to see if you've pushed it in hard enough or if some crap/i.e dust bits get caught in the dimm slot, it won't post. But You it should in general work, unless you've gotten a board that was made for one fo the Big premade comp corps. Also check to make sure that that specific dimm slot isn't for specialized ram (I.E a 5v ram module.)
    Intel Core 2 Duo Q8300 2.55Ghz (1333mhz)
    Asus P5N-D
    OCZ Platinum 8gb (2x2gb) PC8000 1000mhz 5-5-5-18
    EVGA 460GTX 1gb PCIE 2.0
    Western Digital Black 640gb x 2 Raid 0
    Coolermaster 1000W Modular PSU
    Antec NSK4480B
    Windows 7 Professional 64-bit

    ----------------------------------------------------------
    HP TC5700 (Thin Client) 1ghz, 512mb 80gb 1x1000mb NIC 1x100mb NIC running PFSense 1.22
    Linksys WRT-150 running DD-WRT V.24 (Access Point)

    "SG Techies rule!" - Sig Buddies with Amro

  7. #7
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    ill che ck the mobo book and see, got my new box and psu putting toghether right now.yea
    Will Work For FSB

  8. #8
    Forum Techie terrancelam's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Toronto, Canada Computers Built and Fixed personally: 720
    Posts
    5,465

    BTW Matt

    If you haven't noticed, T-birds are RAPIDLY falling in price, so be sure to check that out as an option to the duron.
    Intel Core 2 Duo Q8300 2.55Ghz (1333mhz)
    Asus P5N-D
    OCZ Platinum 8gb (2x2gb) PC8000 1000mhz 5-5-5-18
    EVGA 460GTX 1gb PCIE 2.0
    Western Digital Black 640gb x 2 Raid 0
    Coolermaster 1000W Modular PSU
    Antec NSK4480B
    Windows 7 Professional 64-bit

    ----------------------------------------------------------
    HP TC5700 (Thin Client) 1ghz, 512mb 80gb 1x1000mb NIC 1x100mb NIC running PFSense 1.22
    Linksys WRT-150 running DD-WRT V.24 (Access Point)

    "SG Techies rule!" - Sig Buddies with Amro

  9. #9
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    thanks for the tip
    ivce almost got the duron sold as well as the other parts for my old system im probably gonna get a 1.4 t-bird when it sells
    Will Work For FSB

  10. #10
    Forum Techie terrancelam's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Toronto, Canada Computers Built and Fixed personally: 720
    Posts
    5,465

    Should be happening very soon

    If you check the thread about the AMD price drop, you'll see how dirty it's getting. A 1.4ghz tbird OEM is going for $232CAD.
    Intel Core 2 Duo Q8300 2.55Ghz (1333mhz)
    Asus P5N-D
    OCZ Platinum 8gb (2x2gb) PC8000 1000mhz 5-5-5-18
    EVGA 460GTX 1gb PCIE 2.0
    Western Digital Black 640gb x 2 Raid 0
    Coolermaster 1000W Modular PSU
    Antec NSK4480B
    Windows 7 Professional 64-bit

    ----------------------------------------------------------
    HP TC5700 (Thin Client) 1ghz, 512mb 80gb 1x1000mb NIC 1x100mb NIC running PFSense 1.22
    Linksys WRT-150 running DD-WRT V.24 (Access Point)

    "SG Techies rule!" - Sig Buddies with Amro

  11. #11
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    holy *****
    Will Work For FSB

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •