Results 1 to 14 of 14

Thread: uncapping IS possible

  1. #1
    istomtom
    Guest

    Smile uncapping IS possible

    First of all, it is possible to uncap a cablemodem. You just have to have an old LanCity cablemodem. I do, I am on @home, and I just uploaded a file at 150KBYTES/sec. There really is only a few settings you have to change and you need only two files. ****UPC.EXE and a microsoft dll file msvbvm60.dll. If you are lucky enough to have the old LanCity cablemodem, do some searching, you can find the file on the internet. and IT DOES WORK!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,761

    Post

    Are you sure you don't just have a high upload cap?

  3. #3
    NYC Newbie Slayer Prey521's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Humble, Tx
    Posts
    34,934

    Post

    Originally posted by glc1:
    Are you sure you don't just have a high upload cap?
    Exactly, I've seen higher Upload rates than that and they weren't even uncapped.
    Have your feelings been hurt by a random act of E-Thuggery? If so, call 1-800-Waaaaahmbulance, we're here 24 hrs a day, 7 days a week, to take your call, you could be due a large monetary settlement, don't delay, call now.

    "Please be careful prior to entering the world wide web, the internet is serious business"


  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Canada
    Posts
    217

    Talking

    nullFirst of all, it is possible to uncap a cablemodem. You just have to have an old LanCity cablemodem. I do, I am on @home, and I just uploaded a file at 150KBYTES/sec. There really is only a few settings you have to change and you need only two files. ****UPC.EXE and a microsoft dll file msvbvm60.dll. If you are lucky enough to have the old LanCity cablemodem, do some searching, you can find the file on the internet. and IT DOES WORK!
    Good for you, Hope your ISP finds out and charges you
    What do we have to do to keep this uncapping topics out
    [ 03-06-2001: Message edited by: Andrew ]
    What are you waiting for ? Go here http://www.speedguide.net/Cable_mode..._patches.shtml And grab some tweaks

    My webpage services
    http://www.ajpgraphix.com

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,761

    Post

    Originally posted by Lobo:
    download old ELVIS songs,
    What's wrong w/ that? Maybe I do that or someone I know.

  6. #6
    Lobo
    Guest

    Post

    Nothing is wrong with dowloading songs as long as you use your own bandwith

  7. #7
    Administrator Philip's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Jacksonville, Florida, United States
    Posts
    10,625
    Blog Entries
    6

    Lightbulb

    That "uncapper" is the only program of it's kind, the programmer got charged for writing it, and it only works becaause it exploits a vulnerability of an old version of Lancity modems with certain firmware. Since then, most of these modems are out of the maarketplace, the program does not work with newer Lancity or anyt other brand modem. It also does not work on DOCSIS complliant systems.

    As I said, this is the only program that ever worked, and it only worked on a certain old type of Lancity modems.

  8. #8
    istomtom
    Guest

    Smile

    I am positive I have a cap. I've had @home for 2 years and was around for the 16KByte cap.. and about a year ago it was raised to 32KByte. I have been running a rinky-dink FTP server for over a year now and have never made it over 40KByte. And i'm talking BYTES, not bits. 256kbits=32KBytes, 128kbits=16KBytes. 1.2mbits=150KBytes. So, if you have a LanCity modem, try it out!

    [ 03-06-2001: Message edited by: Turtle ]

  9. #9
    Advanced Member cablenut's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Indianapolis, IN
    Posts
    863

    Talking

    If you were smart enough you wouldn't need that stupid program to uncap your lan city modem
    Head webcheese and geek guru @ http://www.cablenut.com

  10. #10
    Lobo
    Guest

    Post

    I just want to thank you for letting us know what you are doing, stealing someone's else's bandwidth so you can play games or download old ELVIS songs, we will be happy to turn over your IP address to the @home people, again thank you.

  11. #11
    Super Good Guy! dannjr's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Chicago
    Posts
    2,233

    Post

    I took my Speedstream bridge and turned it into a router... No really I did it's a speedstream 5260 I really turned it into a 5660
    Heres how http://www.dslreports.com/forum/rema...,eff;mode=flat

    ANd I did it with some weird firmware. No really, it does work..

    [ 03-07-2001: Message edited by: dannjr ]

  12. #12
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Thunder Bay, Ontario, Canada
    Posts
    406

    Post

    cablenut we know how that LanCity hack goes... but also our other uncap method for the DSL shhhhhh! sorry guys can't tell cause of this boards policy on uncapping

  13. #13
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Thunder Bay, Ontario, Canada
    Posts
    406

    Angry

    now can once again people please read the uncapping section of the speedguide website It will tell you all how it is done

    And once again the link to the goods is http://www.speedguide.net/editorials/uncapping.shtml

  14. #14

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •