Results 1 to 12 of 12

Thread: Thinking about Folding?

  1. #1
    Token Dial-up User De Plano's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    4,076

    Thinking about Folding?

    https://www.anandtech.com/show/15661...&ICID=ref_fark

    Apparently the folks who are still folding are crunching some serious data. Good on y'all who are still doing it. If I had a computer right now I would load it back on for a while.

    Cool they modified it for the Coronavirus

    Oh, and hello all!
    Last edited by De Plano; 03-27-20 at 02:05 AM.

  2. #2
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,865
    28,761 points today.

    2 computers 24/7 for over 15 years.

  3. #3
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,943
    Yup I still Fold...I don't produce numbers like I used to over a decade ago when I installed in tons and tons of computers, down to just on 2x rigs at the office.
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

  4. #4
    Token Dial-up User De Plano's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    4,076
    Can you guys tell if it automatically switched to working on Coronavirus or do you need to do anything? Sad part is, it was probably in the article I posted
    Last edited by De Plano; 03-27-20 at 01:18 PM.

  5. #5
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,943
    Quote Originally Posted by De Plano View Post
    Can you guys tell if it automatically switched to working on Coronavirus or do you need to do anything? Sad part is, it was probably in the article I posted
    I don't see any changes in "Cause Preference"...the drop down menu under Advanced.
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

  6. #6
    Token Dial-up User De Plano's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    4,076
    Quote Originally Posted by YeOldeStonecat View Post
    I don't see any changes in "Cause Preference"...the drop down menu under Advanced.
    Thank you for checking

  7. #7
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,865
    https://www.anandtech.com/show/15661...&ICID=ref_fark

    Quote Originally Posted by Humboldt View Post
    28,761 points today.

    2 computers 24/7 for over 15 years.
    736,000 today (real-time link in my sig)

    Friends are helping.

  8. #8
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,943
    I see RickOIC is still cranking away like a factory!
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

  9. #9
    Elite Member BaLa's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Bell County, Tejas
    Posts
    14,362
    Having a hard time getting WUs today.

    Name:  fold.PNG
Views: 74
Size:  34.7 KB

  10. #10
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,865
    Quote Originally Posted by BaLa View Post
    Having a hard time getting WUs today.

    Name:  fold.PNG
Views: 74
Size:  34.7 KB
    Yeah, been like that for the past week for me.

    Same with trying to connect to a server to upload.

    If you close your client and re-open that often helps with the upload, and it connects right away sometimes.

    When that doesn't fix the new wu issue I delete the current slot, save it, add a new gpu slot and save it, and that often works.

    Good luck.

  11. #11
    Elite Member BaLa's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Bell County, Tejas
    Posts
    14,362
    Quote Originally Posted by Humboldt View Post
    Yeah, been like that for the past week for me.

    Same with trying to connect to a server to upload.

    If you close your client and re-open that often helps with the upload, and it connects right away sometimes.

    When that doesn't fix the new wu issue I delete the current slot, save it, add a new gpu slot and save it, and that often works.

    Good luck.
    ugh..
    restarted..nothing..
    oh well it will work when it decides to work.

  12. #12
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,865
    Quote Originally Posted by BaLa View Post
    ugh..
    restarted..nothing..
    oh well it will work when it decides to work.
    Sometimes it works, sometimes it doesn't. It's frustrating.

Similar Threads

  1. I'm thinking power supply, what are you thinking?
    By zooner in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 12
    Last Post: 03-25-04, 10:26 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 12-10-03, 11:25 PM
  3. I was just thinking...
    By Immortal in forum General Discussion Board
    Replies: 7
    Last Post: 11-09-03, 02:10 PM
  4. Thinking about folding.
    By Roody in forum Distributed Computing
    Replies: 2
    Last Post: 06-25-01, 06:57 PM
  5. New Version Of Folding Folding Voyeur Out
    By DIDS in forum Distributed Computing
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-01, 03:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •