Results 1 to 4 of 4

Thread: Microsoft Is Acting Up

  1. #1
    Advanced Member Lurch's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TN
    Posts
    611

    Microsoft Is Acting Up

    I got my Brightridge Fiber Optic Internet and it works nicely.
    I'm running a 10 year old Dell 960 with core duo and Windows 10.

    At startup I keep getting an MS notice that my accounts need attention. So I enter my password for a hotmail account that I really don't even want or need, then they offer to send me a code via phone, and I select it to call me, but they never call. Then I selected it to send me a code via email, and was unable to enter it. Sometimes it's hard to get out of that page after I get on it. I have 2 MS email accounts. One I think I need to have for Win10 but the other one I'd like to delete.

    Any tips on this? I have 2 gmail accounts now and I'm fine with it.
    I like gmail quite a bit more than I thought I would.

    Thanks.

  2. #2
    Advanced Member Lurch's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TN
    Posts
    611
    Never mind. I finally got it.
    I entered the code they emailed me.

    Feel free to delete this post if you want to.

  3. #3
    Administrator Philip's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Jacksonville, Florida, United States
    Posts
    10,363
    Blog Entries
    6
    Good that you got it. You don't really need a Microsoft account to get into Windows, but that's another story.

  4. #4
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,892
    Keep track of your Microsoft account if you use it to log into Windows. If you ever need to do any data recovery (say you have a hard drive issue)...and/or if you get Bitlocker enabled (which it's doing by default now when you activate Windows on a MS account)..you'll need that recovery key.
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

Similar Threads

  1. New internet acting up please help
    By sinnerchrono in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-11, 07:10 PM
  2. My bandwidth is acting like a yo yo
    By ev0l in forum General Broadband Forum
    Replies: 2
    Last Post: 10-02-05, 08:27 PM
  3. Comcast acting like T3
    By ndmom in forum General Broadband Forum
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-05, 03:59 PM
  4. Best Acting in a Movie?!
    By RoscoPColtrane in forum General Discussion Board
    Replies: 20
    Last Post: 01-07-02, 05:09 PM
  5. IE acting odd
    By brembo in forum Software Forum
    Replies: 7
    Last Post: 06-18-01, 10:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •