Results 1 to 9 of 9

Thread: Something Seems Funny About my PC

  1. #1
    Advanced Member Lurch's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TN
    Posts
    540

    Something Seems Funny About my PC

    Hi,

    I rebooted the router and modem today. PC has acted a little funny lately.
    Sometimes I get a msg that says something like :

    There is no disk in drive D. Please insert a disk into drive D.

    cancel........Try Again......... Continue

    buttons. And the buttons will not work. It makes a beep noise.
    This message will pop up for various applications for some reason.
    Today in Notepad I tried to save a file to my desktop and this message wouldn't let me, and Notepad seems very slow and doesn't want to respond.
    Do you have any idea what's up?

    I haven't defragmented in a long time because my main HD is a solid state and supposedly doesn't need it.
    I ran Spybot last night.

    This message also wouldn't let me run Glary Utilities a week or so ago. It asked for me to insert a disk into drive D.
    I don't even think I have a drive D. I use USB card readers often.


    TIA. Lurch

  2. #2
    resident plumber Mark's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    .
    Posts
    13,140
    unplug the D drive and see what happens, perhaps it is going bad ?

  3. #3
    SG Enthusiast Easto's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    So. California
    Posts
    4,854
    Click the Start button and type in "disk management". Does it show that you have a "Drive D"?

  4. #4
    Advanced Member Lurch's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TN
    Posts
    540
    I run Windows 7. Sorry I forgot to say so.

    In My Computer, it only shows a Drive C as my HD and that's my Sandisk Solid State 250 GB drive. It also shows the Lexar flash drive I have plugged in. I think I disabled the 2nd HD which is a non sold state drive. I don't think it's enabled.

    But something I can't understand tonight is when I tried to go to a website I often go to, a Norton Connect Safe page showed up and says I can't go there. I didn't think I had Norton. I run MSSE. I can't seem to find how or where to remove Norton. Got any ideas about this?
    Last edited by Lurch; 05-31-18 at 08:26 PM.

  5. #5
    Advanced Member Lurch's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TN
    Posts
    540
    I finally remembered why Norton page popped up, it's because of the DNS Jumper. After testing DNS servers with DNS Jumper, it seemed to select Norton server.
    I couldn't seem to select another DNS server for some reason. Right now I can't even find DNS Jumper on n my PC.

  6. #6
    Advanced Member Lurch's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TN
    Posts
    540
    I went into Network Connection properties and selected "obtain IP address automatically"

  7. #7
    Administrator Philip's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Jacksonville, Florida, United States
    Posts
    10,018
    Blog Entries
    6
    Yeah, the Network connection properties should have your DNS entries, if customized at all.

    As for that other issue, even if "disabled", if your second HDD is plugged in it could be having issues (mechanical/electrical) and the OS may be reacting by notifying you. I'd unplug it, or, better yet first check what is your D: drive in "Control Panel > Administrative tools > Computer Management > Disk management". Those notices could be for a DVD drive, external flash drive, HDD, etc.

  8. #8
    SG Enthusiast Easto's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    So. California
    Posts
    4,854
    2 things come to mind...
    1. As Philip and I suggested, ensure you do not have a D drive under Disk management. It may be referencing a non existent drive. You may need to rename your drive letters (at least the D).
    2. Is your BIOS booting to this D drive as is primary selection? If so, change the boot driver to your C drive.

  9. #9
    Advanced Member Lurch's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    TN
    Posts
    540
    Hmmm. I just replied to this thread and my reply disappeared.

    I think I have the spare HD disabled in the BIOS.

Similar Threads

  1. A funny!
    By Tawcan in forum General Discussion Board
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-05, 04:12 PM
  2. A funny for the day
    By YeOldeStonecat in forum General Discussion Board
    Replies: 7
    Last Post: 04-07-04, 03:00 PM
  3. Just a funny
    By kitten in forum General Discussion Board
    Replies: 9
    Last Post: 12-04-01, 06:20 AM
  4. This is Funny...
    By Merc in forum General Discussion Board
    Replies: 3
    Last Post: 11-25-01, 09:19 PM
  5. Funny Looking Tree and Funny Pics
    By Jin in forum General Discussion Board
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-01, 03:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •