Results 1 to 2 of 2

Thread: Mtu = hexadecimal or decimal value ??

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    1

    Mtu = hexadecimal or decimal value ??

    Excuse Philip or other people can also contribute if they wish, my question is =

    - A decimal or hexadecimal value must be added to the value of DWORD = MTU?

    Examples:

    1) - MTU = 1500 ---> Hexadecimal

    or

    2) - MTU = 5dc -----> Decimal

    So what would be the correct way to add value to the MTU?

  2. #2
    Administrator Philip's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Jacksonville, Florida, United States
    Posts
    9,842
    Blog Entries
    6
    Add it as a DWORD decimal value.

Similar Threads

  1. I need some hexadecimal conversion
    By RoundEye in forum General Discussion Board
    Replies: 10
    Last Post: 03-07-04, 09:14 PM
  2. Hexadecimal number question
    By Rouse in forum General Discussion Board
    Replies: 14
    Last Post: 09-18-03, 07:28 AM
  3. Decimal and Hexadecimal Trouble
    By JOC1 in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-03, 09:00 PM
  4. decimal/hexidecimal dosn't work!?!?!?
    By Jethro in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-01, 09:45 AM
  5. Hexadecimal or Deciaml
    By mamatroll in forum General Broadband Forum
    Replies: 3
    Last Post: 01-08-01, 03:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •