Results 1 to 3 of 3

Thread: Access Modem through Router

  1. #1
    Elite Member BaLa's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    3MW5+WC Temple, Texas
    Posts
    14,382

    Access Modem through Router

    So we finally got Internet back at home LOL.
    Got a Netgear Router and Centurylink DSL Service 10mbps.


    Netgear R6050 Router
    Zyxel PK5001z Modem


    Got everything working good, put the Modem/Router in Bridging Mode.

    I can not seem to access the Modem through the Router.

    What am I doing wrong?
    I set the Modems IP Add to 192.168.1.200
    It doesn't seem to work still.

    Any ideas.

    thanks.

  2. #2
    Usually when you put a modem into bridge mode, the web page is disabled and this is normal. To get it back you'll need to factory reset the modem. Access to the modems web page isn't needed anymore when it's in bridge mode.

    Quote Originally Posted by BaLa View Post
    So we finally got Internet back at home LOL.
    Got a Netgear Router and Centurylink DSL Service 10mbps.


    Netgear R6050 Router
    Zyxel PK5001z Modem


    Got everything working good, put the Modem/Router in Bridging Mode.

    I can not seem to access the Modem through the Router.

    What am I doing wrong?
    I set the Modems IP Add to 192.168.1.200
    It doesn't seem to work still.

    Any ideas.

    thanks.

  3. #3
    Elite Member BaLa's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    3MW5+WC Temple, Texas
    Posts
    14,382
    Quote Originally Posted by furrynutz View Post
    Usually when you put a modem into bridge mode, the web page is disabled and this is normal. To get it back you'll need to factory reset the modem. Access to the modems web page isn't needed anymore when it's in bridge mode.
    Thanks

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-15-09, 06:59 AM
  2. Access Modem Setup through router
    By xbadcrcx in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 4
    Last Post: 09-03-07, 06:57 AM
  3. Web access or router access not both???
    By berrybry in forum Networking Forum
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-05, 11:01 AM
  4. Cable modem, two comps, router, one comp fail to access the net
    By lucaschris in forum General Broadband Forum
    Replies: 3
    Last Post: 04-30-02, 06:54 PM
  5. How to access surfboard modem through a linksys router?
    By Wichard20 in forum General Broadband Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-14-02, 10:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •