Results 1 to 7 of 7

Thread: Anyone used a 8800 GT?

  1. #1
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,756

    Anyone used a 8800 GT?

    Friend just gave me a pair of them, w/ bridge.

    Thinking of getting a molex>PCIE adapter and adding one to my f@h rig next to my GTX 460.

    Should add about 4k per day.

    Anyone used one of these to fold with?

    Not sure if it's worth the electricity but figure it's worth a try.

    Thanks

  2. #2
    SG Enthusiast rickoic's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    North Mississippi
    Posts
    2,167
    Quote Originally Posted by Humboldt View Post
    Friend just gave me a pair of them, w/ bridge.

    Thinking of getting a molex>PCIE adapter and adding one to my f@h rig next to my GTX 460.

    Should add about 4k per day.

    Anyone used one of these to fold with?

    Not sure if it's worth the electricity but figure it's worth a try.

    Thanks
    Probably will not work. Reason is that the 8800 is a non-Fermi and the GTX 460 is Fermi. Don't think they play nice together especially when folding.
    But as you say it's worth a try. I still have 1 or 2 8800's lying around that for the cost of shipping I'd send to someone. Still in box I received in so should still work but not guaranteed.

    Rick
    Prostate Cancer survivor, too late for me with a cure, but maybe I can help save others just like me. Wife brest cancer. Cured.

  3. #3
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,756
    Quote Originally Posted by rickoic View Post
    Probably will not work. Reason is that the 8800 is a non-Fermi and the GTX 460 is Fermi. Don't think they play nice together especially when folding.
    But as you say it's worth a try. I still have 1 or 2 8800's lying around that for the cost of shipping I'd send to someone. Still in box I received in so should still work but not guaranteed.

    Rick
    Hi Rickoic
    No luck so far. When I add the 8800 the 460 stops folding, even before I add the 8800 the the f@h client.
    If I add the 800 to the client it shows up fine but neither of the 2 show any progress at all.
    Trying to figure out if changing the slots around with the gpu-index might help at all.

  4. #4
    resident plumber Mark's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    .
    Posts
    13,145
    been a long time since i was folding, but couldn't ya set them up with separate instances of folding clients ?

  5. #5
    SG Enthusiast rickoic's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    North Mississippi
    Posts
    2,167
    Quote Originally Posted by Mark View Post
    been a long time since i was folding, but couldn't ya set them up with separate instances of folding clients ?
    It's probably still possible if a old, old client were used, but not sure any work units are available for some of the older clients.

    Newest FAH Control package v7.x.x does all the assigning and everything almost automatically anymore with very little if any input (other than user id and team number).

    Come on back Mark, still a pretty good team going.

    Rick
    Prostate Cancer survivor, too late for me with a cure, but maybe I can help save others just like me. Wife brest cancer. Cured.

  6. #6
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,756
    Quote Originally Posted by rickoic View Post
    It's probably still possible if a old, old client were used, but not sure any work units are available for some of the older clients.

    Newest FAH Control package v7.x.x does all the assigning and everything almost automatically anymore with very little if any input (other than user id and team number).

    Come on back Mark, still a pretty good team going.

    Rick
    From what I've read you can change the slot index manually in the config.xml file.

    Any tips for installing different drivers for the 2 Nvidia cards? Everything I see is just in .exe format, and when you install it it installs to both video cards.

    Thanks

  7. #7
    resident Humboldt's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Northern CA
    Posts
    27,756
    Got them going, only took 5 days

    f@h 7.3.6

    Ended up having to adjust the config.xml file manually to set the gpu slots, and open-cl and cuda-indexes.

    More trial and error than anything, but working fine.

Similar Threads

  1. Newegg has 8800's at 79.99
    By rickoic in forum Distributed Computing
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-08, 04:48 AM
  2. BFG 8800 GTX 768Mb Card FS!!
    By Sava700 in forum Marketplace - Buy/Sell/Trade/Hot Deals
    Replies: 19
    Last Post: 05-02-07, 08:17 PM
  3. eVGA 8800 GTX FS
    By Rivas in forum Marketplace - Buy/Sell/Trade/Hot Deals
    Replies: 37
    Last Post: 01-05-07, 03:50 PM
  4. 8800 GTX blocks.
    By Rivas in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 10
    Last Post: 12-21-06, 07:52 PM
  5. Radeon 8500 or 8800?
    By Jesse23 in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-01, 02:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •