Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Thread: Need HELP....used the TCP IP Optimizer ...and yet my 64mb is slow as hell

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20

    Need HELP....used the TCP IP Optimizer ...and yet my 64mb is slow as hell

    I nedd HELP... i habe a 64mb Cableline, and from my prov it iz all ok , i saw it myself...
    but on my comp i get about 20mb max...i tested on speednet on dif servers same thing...
    these are my settings
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results »
    Tested on: 2012.01.19 04:38
    IP address: 95.223.xx.xx
    Client OS/browser: Windows XP (Firefox 9.0.1)

    TCP options string: 020405ac010303020101080a000000000000000001010402
    MSS: 1452
    MTU: 1492
    TCP Window: 255552 (multiple of MSS)
    RWIN Scaling: 2 bits (2^2=4)
    Unscaled RWIN : 63888
    Recommended RWINs: 63888, 127776, 255552, 511104, 1022208
    BDP limit (200ms): 10222kbps (1278KBytes/s)
    BDP limit (500ms): 4089kbps (511KBytes/s)
    MTU Discovery: ON
    TTL: 114
    Timestamps: ON
    SACKs: ON
    IP ToS: 00000011 (3)
    Precedence: 000 (routine)
    Delay: 0 (normal delay)
    Throughput: 0 (normal throughput)
    Reliability: 0 (normal reliability)
    Cost: 1 (low cost)
    Check bit: 1 (incorrect)
    DSCP (DiffServ): CS0 000000 (0) - class 0, default traffic (RFC 2474)
    --------------------------------------------------------------------
    i tried normally Tuneup and every time its all fine...but yet i used the TCP IP Optimizer from here, and yetonly shi. .. happens.
    So i HOPE some1 could help me pls..FAST !!
    and should i use the pppoe think on the optimizer???
    PLS save me !!!!!!

  2. #2
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,965
    PPPoE is for some DSL setups, not cable.
    If you've tried the TCP Optimizer...what settings did you use? Where did you adjust the slide bar to? Doesn't look like you used it, your RWIN is way too low for a 60 meg pipe.
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

  3. #3
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,051
    Yeah none of that looks right at all.... cables MTU should be 1500

    I'd re-run it sliding the bar up to around the speed in which you get or pay for and set it...or click the Optimal settings and be sure to choose all adapters.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    I know thiz wit PPPoe yet!!! turned it off !! Slidebar on 65mbit !!! TcpWindowSize :1168860
    Here isz my NEW and LAST scan thaz how it iz yet !!!!!

    « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results »
    Tested on: 2012.01.19 10:17
    IP address: 95.223.xx.xx
    Client OS/browser: Windows XP (Firefox 9.0.1)

    TCP options string: 020405b40103030101010402
    MSS: 1460
    MTU: 1500
    TCP Window: 127776 (NOT multiple of MSS)
    RWIN Scaling: 1 bits (2^1=2)
    Unscaled RWIN : 63888
    Recommended RWINs: 64240, 128480, 256960, 513920, 1027840
    BDP limit (200ms): 5111kbps (639KBytes/s)
    BDP limit (500ms): 2044kbps (256KBytes/s)
    MTU Discovery: ON
    TTL: 114
    Timestamps: OFF
    SACKs: ON
    IP ToS: 00000011 (3)
    Precedence: 000 (routine)
    Delay: 0 (normal delay)
    Throughput: 0 (normal throughput)
    Reliability: 0 (normal reliability)
    Cost: 1 (low cost)
    Check bit: 1 (incorrect)
    DSCP (DiffServ): CS0 000000 (0) - class 0, default traffic (RFC 2474).


    P.S. why should i lie , and say i used it when thaz not the truth ????!!! Believe me !!

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    could some1 please HELP me !!!! i`m getting nuts
    thiz iz the last TCP SCAN:
    « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results »
    Tested on: 2012.01.20 05:24
    IP address: 95.223.xx.xx
    Client OS/browser: Windows XP (Firefox 9.0.1)

    TCP options string: 020405b40103030501010402
    MSS: 1460
    MTU: 1500
    TCP Window: 2055680 (multiple of MSS)
    RWIN Scaling: 5 bits (2^5=32)
    Unscaled RWIN : 64240
    Recommended RWINs: 64240, 128480, 256960, 513920, 1027840
    BDP limit (200ms): 82227kbps (10278KBytes/s)
    BDP limit (500ms): 32891kbps (4111KBytes/s)
    MTU Discovery: ON
    TTL: 50
    Timestamps: OFF
    SACKs: ON
    IP ToS: 00000011 (3)
    Precedence: 000 (routine)
    Delay: 0 (normal delay)
    Throughput: 0 (normal throughput)
    Reliability: 0 (normal reliability)
    Cost: 1 (low cost)
    Check bit: 1 (incorrect)
    DSCP (DiffServ): CS0 000000 (0) - class 0, default traffic (RFC 2474).

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    I used the above settings in Safemode, and it`s a little better get `bout 40mb.....thaz not my goal, but slowly i see alight on the end of the tunnel
    but again dudes/crackz best knowing guys.....help me please ! ! ! ! !

  7. #7
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,051
    well could be other issues if you aren't seeing speeds around what you pay for.

    Post a few www.speedtest.net results just make sure you copy and paste the whole code not just type it out I'd like to see the images.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    Which issues?? I SAW my Line on another Comp, and EVERYTIME it was fast as hell!! and that on every test!i said it in another post, the techican who changed my modem, tried 3 or 4 test (not on this side he prefered another one) and there on all 4 test,everything was ok, on 1 it get 78000 (on his netbook),dont know why but i SAW it. Sorry i`m german but what exactly u mean with u need the pic? and I didn`t "typed out" , itz all copy&paste ! and that is the whole code...or did u mean the things above >>>>
    TCP options string = 020405b40103030501010402
    MTU = 1500
    MTU is fully optimized for broadband.
    MSS = 1460
    Maximum useful data in each packet = 1460, which equals MSS.
    Default TCP Receive Window (RWIN) = 2055680
    RWIN Scaling (RFC1323) = 5 bits (scale factor: 2^5=32)
    Unscaled TCP Receive Window = 64240

    RWIN seems to be an excessively large number. If you're on a line lower than 20 Mbps (that is not satellite), consider using a smaller value.
    RWIN is a multiple of MSS
    Other RWIN values that might work well with your current MTU/MSS:
    64240 (up to 2 Mbit lines, depending on latency. MSS * 44)
    128480 (1-5 Mbit lines, depending on latency. MSS * 44 * 2)
    256960 (2-14 Mbit lines, depending on latency. MSS * 44 * 2^2)
    513920 (8-30 Mbit lines, depending on latency. MSS * 44 * 2^3)
    1027840 (25-60 Mbit lines depending on latency. MSS * 44 * 2^4)
    bandwidth * delay product (Note this is not a speed test):

    Your TCP Window limits you to: 82227 kbps (10278 KBytes/s) @ 200ms
    Your TCP Window limits you to: 32891 kbps (4111 KBytes/s) @ 500ms
    MTU Discovery (RFC1191) = ON
    Time to live left = 50 hops
    TTL value is ok.
    Timestamps (RFC1323) = OFF
    Selective Acknowledgements (RFC2018) = ON
    IP type of service field (RFC1349) = 00000011 (3)
    Precedence (priority) = 000 (routine)
    Delay = 0 (normal delay)
    Throughput = 0 (normal throughput)
    Reliability = 0 (normal reliability)
    Cost = 1 (low cost)
    Check bit = 1 (incorrect, 8th checking bit must be zero)

    DSCP (DiffServ) = CS0 000000 (0) - class 0, default traffic (RFC 2474).

    like thiz

  9. #9

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    And for ur info...here some tests from a site in germany, SAME SETTINGS !!!!!
    Fr 20.01.12 22:41 Uhr Profil: Unity1 62.092 kbps 78 kbps ansehen löschen
    Fr 20.01.12 22:38 Uhr Profil: Unity1 69.184 kbps 378 kbps ansehen löschen
    Fr 20.01.12 22:28 Uhr Unitymedia; Flat 64.000; 59063 51.855 kbps 293 kbps ansehen löschen
    Fr 20.01.12 14:49 Uhr Unitymedia; Flat 64.000; 59063 43.700 kbps 327 kbps ansehen löschen
    Fr 20.01.12 14:43 Uhr Unitymedia; Flat 64.000; 59063 50.841 kbps 372 kbps ansehen löschen
    as u see here i get never thiz results, so WHY. Here i used the german and netherlands server, but the german iz slow as... and the kneus.nl nahhh....it iz a litle better.but what the total idiotic thing is...in thiz german side the upstream iz ****, as u see !!
    Last edited by olipoli; 01-20-12 at 04:44 PM.

  11. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    And b4 i forget THANKS to all who would help me, special Sava700 !!! THX my friend !! :-)

  12. #12
    R.I.P. Nov 2015 RaisinCain's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,950
    Call your ISP and complain. Otherwise, I would suggest a problem with your PC.

  13. #13
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    I know it iz a prob with my comp !!!!
    My Isp checked all and said my line is on 100% and no prob!!
    1. it can be a "SERVICE" that not started!!
    2. one little thing in the settings of TCP IP or DNScache opr whatever.

  14. #14
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,051
    post a hijackthis log of your computer for me please?

  15. #15
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    Sorry Sava700 didnt know what u mean , iz it a prog from Speedguide???? didnt find it here.....plz explain
    Last edited by olipoli; 01-22-12 at 03:12 AM. Reason: wrong info

  16. #16
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    Sava700 : here it iz

    Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
    Scan saved at 09:13:13, on 22.01.2012
    Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
    Boot mode: Normal

    Running processes:
    H:\WINDOWS\System32\smss.exe
    H:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    H:\WINDOWS\system32\services.exe
    H:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    H:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    H:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    H:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    H:\WINDOWS\Explorer.EXE
    E:\Program Files\Cacheman7.0.0\CachemanServ.exe
    H:\WINDOWS\system32\cisvc.exe
    H:\WINDOWS\system32\FsUsbExService.Exe
    H:\WINDOWS\system32\inetsrv\inetinfo.exe
    E:\Program Files\Java\jre7\bin\jqs.exe
    H:\WINDOWS\Mixer.exe
    E:\Programme\Malwarebytes' Anti-Malware 1.51\mbamservice.exe
    E:\Programme\Malwarebytes' Anti-Malware 1.51\mbamgui.exe
    E:\Program Files\Samsung\Samsung New PC Studio\NPSAgent.exe
    H:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    H:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    E:\Programme\Raxco\PerfectDisk\PDAgent.exe
    H:\WINDOWS\system32\tcpsvcs.exe
    H:\WINDOWS\System32\snmp.exe
    E:\Program Files\Alcohol 120 1.9.8\StarWind\StarWindServiceAE.exe
    E:\Program Files\TuneUp Utilities 2012\TuneUpUtilitiesService32.exe
    E:\Program Files\TuneUp Utilities 2012\TuneUpUtilitiesApp32.exe
    H:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe
    H:\WINDOWS\Explorer.EXE
    H:\WINDOWS\Explorer.EXE
    E:\Program Files\NFO Creator\GetDiz4.6\GetDiz.exe
    E:\Program Files\CyberGhost VPN\CGVPNCliService.exe
    G:\0_Downloads\0_AppZ\Trojaner Progs !!!\brutus-aet2\BrutusA2.exe
    H:\WINDOWS\system32\cidaemon.exe
    H:\WINDOWS\system32\cidaemon.exe
    G:\Appz\VLC 1.2\vlc.exe
    H:\Program Files\PC-TV\TwinhanDTV\TwinhanDTV.exe
    H:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    E:\Program Files\CyberGhost VPN\CyberGhost.exe
    E:\Program Files\CyberGhost VPN\OpenVPN\openvpn.exe
    G:\Appz\Firefox\firefox.exe
    G:\Appz\Firefox\plugin-container.exe
    E:\Programme\DAEMON Tools Pro\DTShellHlp.exe
    G:\Appz\Firefox\plugin-container.exe
    F:\0_Downloads\HijackThis.exe

    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.web.de/tb/ie_startpage
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Favorites
    R3 - URLSearchHook: Brothers Bar Toolbar - {195275a0-a4eb-4528-9130-e334b29da9e2} - H:\Program Files\Brothers_Bar\prxtbBro0.dll
    O1 - Hosts: ;:127.0.0.1 secure.disc-soft.com
    O2 - BHO: Brothers Bar - {195275a0-a4eb-4528-9130-e334b29da9e2} - H:\Program Files\Brothers_Bar\prxtbBro0.dll
    O2 - BHO: Babylon toolbar helper - {2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B} - H:\Program Files\BabylonToolbar\BabylonToolbar\1.5.3.17\bh\BabylonToolbar.dll
    O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - E:\Program Files\Java\jre7\bin\ssv.dll
    O2 - BHO: Windows Live ID Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - H:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
    O2 - BHO: WEB.DE Toolbar BHO - {BF42D4A8-016E-4fcd-B1EB-837659FD77C6} - H:\Program Files\WEB.DE Toolbar\IE\uitb.dll
    O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - E:\Program Files\Java\jre7\bin\jp2ssv.dll
    O2 - BHO: Conduit Apps - {e3f0f2ad-5a4b-4944-a1bb-b13cf500aa97} - H:\Program Files\Conduit_Apps\prxtbCon0.dll
    O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - E:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
    O3 - Toolbar: WEB.DE Toolbar - {C424171E-592A-415a-9EB1-DFD6D95D3530} - H:\Program Files\WEB.DE Toolbar\IE\uitb.dll
    O3 - Toolbar: Brothers Bar Toolbar - {195275a0-a4eb-4528-9130-e334b29da9e2} - H:\Program Files\Brothers_Bar\prxtbBro0.dll
    O3 - Toolbar: Conduit Apps Toolbar - {e3f0f2ad-5a4b-4944-a1bb-b13cf500aa97} - H:\Program Files\Conduit_Apps\prxtbCon0.dll
    O3 - Toolbar: Babylon Toolbar - {98889811-442D-49dd-99D7-DC866BE87DBC} - H:\Program Files\BabylonToolbar\BabylonToolbar\1.5.3.17\BabylonToolbarTlbr.dll
    O4 - HKLM\..\Run: [C-Media Mixer] Mixer.exe /startup
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE H:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RunDLL32.exe NvMCTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKLM\..\Run: [Malwarebytes' Anti-Malware] "E:\Programme\Malwarebytes' Anti-Malware 1.51\mbamgui.exe" /starttray
    O4 - HKLM\..\Run: [Tweak UI] RUNDLL32.EXE TWEAKUI.CPL,TweakMeUp
    O4 - HKCU\..\Run: [AlcoholAutomount] "E:\Program Files\Alcohol 120 1.9.8\axcmd.exe" /automount
    O4 - HKCU\..\Run: [AutoStartNPSAgent] E:\Program Files\Samsung\Samsung New PC Studio\NPSAgent.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] H:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - Startup: AutorunsDisabled
    O8 - Extra context menu item: In &neuem Fenster öffnen - H:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2012\Web\tuofinw.htm
    O8 - Extra context menu item: Mit &Google suchen - H:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2012\Web\gsearch.htm
    O8 - Extra context menu item: Mit Mr&Check nachschlagen... - H:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2012\Web\tumrcheck.htm
    O8 - Extra context menu item: Seite mit Google übersetzen - H:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2012\Web\gtranslate.htm
    O8 - Extra context menu item: Zoom &In* - H:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2012\Web\tuzoomin.htm
    O8 - Extra context menu item: Zoom &Out* - H:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2012\Web\tuzoomout.htm
    O8 - Extra context menu item: Zurückführende &Links - H:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2012\Web\gbacklinks.htm
    O8 - Extra context menu item: Übersetzen mit &dict.leo.org - H:\Documents and Settings\All Users\Application Data\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2012\Web\tutrans.htm
    O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - E:\Program Files\Java\jre7\bin\jp2iexp.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - E:\Program Files\Java\jre7\bin\jp2iexp.dll
    O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - {2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - E:\PROGRA~1\MICROS~1\INetRepl.dll
    O9 - Extra button: (no name) - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - E:\PROGRA~1\MICROS~1\INetRepl.dll
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Create Mobile Favorite... - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - E:\PROGRA~1\MICROS~1\INetRepl.dll
    O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - H:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - H:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
    O10 - Unknown file in Winsock LSP: h:\windows\system32\nwprovau.dll
    O18 - Protocol: webde - {8FAF0273-9CA8-4EFC-9536-1E35E254D5CD} - H:\Program Files\WEB.DE Toolbar\IE\uitb.dll
    O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - H:\WINDOWS\system32\browseui.dll
    O22 - SharedTaskScheduler: Component Categories cache daemon - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - H:\WINDOWS\system32\browseui.dll
    O23 - Service: Cacheman Service (CachemanService) - Outertech - E:\Program Files\Cacheman7.0.0\CachemanServ.exe
    O23 - Service: CyberGhost VPN Client (CGVPNCliSrvc) - mobile concepts GmbH - E:\Program Files\CyberGhost VPN\CGVPNCliService.exe
    O23 - Service: FsUsbExService - Teruten - H:\WINDOWS\system32\FsUsbExService.Exe
    O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Oracle Corporation - E:\Program Files\Java\jre7\bin\jqs.exe
    O23 - Service: MBAMService - Malwarebytes Corporation - E:\Programme\Malwarebytes' Anti-Malware 1.51\mbamservice.exe
    O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - H:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
    O23 - Service: PDAgent - Raxco Software, Inc. - E:\Programme\Raxco\PerfectDisk\PDAgent.exe
    O23 - Service: PDEngine - Raxco Software, Inc. - E:\Programme\Raxco\PerfectDisk\PDEngine.exe
    O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - H:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
    O23 - Service: StarWind AE Service (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - E:\Program Files\Alcohol 120 1.9.8\StarWind\StarWindServiceAE.exe
    O23 - Service: TuneUp Utilities Service (TuneUp.UtilitiesSvc) - TuneUp Software - E:\Program Files\TuneUp Utilities 2012\TuneUpUtilitiesService32.exe
    O24 - Desktop Component 0: (no name) - (no file)

    --
    End of file - 9269 bytes

  17. #17
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,051
    Uninstall all this stuff:

    TuneUp Utilities 2012
    any and all toolbars

    Also this needs to be removed: O1 - Hosts: ;:127.0.0.1 secure.disc-soft.com

    malwarebytes is in installed but outdated so update it and re-run it

    also what is this? G:\0_Downloads\0_AppZ\Trojaner Progs !!!\brutus-aet2\BrutusA2.exe

    Get rid of that... you need to download Avast Home Free... install it and update it, then set it to run on a boot scan and to delete whatever it finds. Do this before updating and re-running malware bytes so when you have to restart from a scan of it, it will just follow thru into this boot scan. Take your time and see the settings for it, its not hard to set this up..very easy and very good on detection.

    After it all comes back up.. repair winsock using this tool - http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html

    post a few speed test results and lets see where we are before we may or may not go back and re-run the tcp optimzer.

  18. #18
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    forget >> G:\0_Downloads\0_AppZ\Trojaner Progs !!!\brutus-aet2\BrutusA2.exe has nuthin todo with my cable speed!!!!!
    I have NO Virus , Trojan,Rootkit and so on, on my PC !!!!!
    and the >>127.0.0.1 secure.disc-soft.com i need for a prog
    btw the hijack shows it wrong thatz my Host.BAK >>>>>
    127.0.0.1 localhost
    ;:127.0.0.1 secure.disc-soft.com
    127.0.0.1 serial.alcohol-soft.com
    127.0.0.1 www.alcohol-soft.com
    127.0.0.1 images.alcohol-soft.com
    127.0.0.1 trial.alcohol-soft.com
    127.0.0.1 alcohol-soft.com

    thaz my host >>>>
    127.0.0.1 localhost
    END !!!

  19. #19
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,051
    Quote Originally Posted by olipoli View Post
    forget >> G:\0_Downloads\0_AppZ\Trojaner Progs !!!\brutus-aet2\BrutusA2.exe has nuthin todo with my cable speed!!!!!
    I have NO Virus , Trojan,Rootkit and so on, on my PC !!!!!
    and the >>127.0.0.1 secure.disc-soft.com i need for a prog
    btw the hijack shows it wrong thatz my Host.BAK >>>>>
    127.0.0.1 localhost
    ;:127.0.0.1 secure.disc-soft.com
    127.0.0.1 serial.alcohol-soft.com
    127.0.0.1 www.alcohol-soft.com
    127.0.0.1 images.alcohol-soft.com
    127.0.0.1 trial.alcohol-soft.com
    127.0.0.1 alcohol-soft.com

    thaz my host >>>>
    127.0.0.1 localhost
    END !!!
    That has everything to do with your problem as far as I'm concerned...and that isn't your host... you need to fix all that. Remove any of those host items and that BrutusA2.exe file. Also update and re-run malware bytes and the same with Avast...till you do all that I can't help you any more.

  20. #20
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    I auto update Malwarebytes every day and iz v 1.51.1800 + so many upd as come out on teh day.....as i shot the log...iz updated itselgf 1 hour l8!!!
    The Brutus is NO Virus....its a "Hacktool" so far....iz not Installed.....only extrxted from a rar i have it for years on my sys....and Avast i normall have on my sys but i think that i would it not install b4 the probs are gone, BUT ok i install it yet again...
    BTW THX AGAIN my friend :-)
    but can u explain me WHY the thinks in the host file can make the probs.....cause i have thaT all in my host long b4 the probs, believ me.

Similar Threads

  1. slow weekend here ! where the hell is everyone ?
    By Dan in forum General Discussion Board
    Replies: 15
    Last Post: 08-16-10, 02:15 PM
  2. What the hell it slow. (Joke)
    By Lefty in forum General Discussion Board
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-06, 06:21 PM
  3. ATI 9000 Pro 64MB vs. Leadtek GeForce3 64MB
    By Faust in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-02, 10:53 PM
  4. GF2 mx400 64mb will smoke my Radeon VE 64mb. Can i tweak it?
    By SLK in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 6
    Last Post: 06-02-02, 09:59 PM
  5. This Site is slow as hell
    By JamieLee2k in forum General Discussion Board
    Replies: 9
    Last Post: 04-14-01, 06:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •