Results 1 to 2 of 2

Thread: Messed up my Windows 7 tcp/ip settings on optimal

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Mars
    Posts
    11

    Unhappy Messed up my Windows 7 tcp/ip settings on optimal

    i Tried emailing the owner but got no response.. after i go in and hit optimal and apply and reboot i notice some webpage wont load at all and others load just fine.. whats the deal with this?? i know its not a firewall issue because when i reset speedguide back to default windows settings and reboot the pages load fine.. whats causing this???
    Windows 7 64 bit
    ive tried
    IE9
    firefox 7
    opera
    cleared tcp/ip

    still nothing helps??

    i have docsis 3.0 modem
    comcast Extreme 50 super fast internet
    GB router.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Mars
    Posts
    11
    anyone have any suggestions?

Similar Threads

  1. Windows 7 Optimal settings
    By stevie1978 in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-10, 06:29 AM
  2. 800/320 Optimal settings
    By kaoru in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-06, 10:29 AM
  3. Optimal settings??
    By xlnt in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 30
    Last Post: 11-10-01, 03:53 AM
  4. Optimal Settings for Win Xp
    By Batman in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-01, 07:14 PM
  5. optimal ICS settings
    By lasrer in forum Networking Forum
    Replies: 1
    Last Post: 09-29-00, 12:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •