20 mins before "WoW" reset it again to put it in Soft disconnect ( i was a day late -_- ) it went thru a power cycle lik ei hit the reset button . no entries in the log. WoW had no idea Why and blamed it that thie rbilling department was getting it ready for a Soft Disconnect

now the strange part i payed my pats due yesterday i shouldnt of been disabled. they said it wasnt a disable but again didnt know what was going on and agreed it was probbly a Firmware Update.

at first when it reset it sayed on Power for a full min then DS for 2ish.. then DS and US for another 2mins. Online was unlit Link was unlit, Phone1 wa slit for 1 min. then out. Phone 2 wa slit then both Phone 1 and 2 were blinking then a full reset. went into a soft disconnect state then reset and was Back online.

this is the latest entries for today on my Modem Log
8/13/2011 11:59 20000400 3 Received Response to Broadcast Maintenance Request, but no Unicast Maintenance opportunities received - T4 timeout
8/13/2011 11:59 17000100 3 SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/QPSK symbol timing
8/13/2011 12:05 20000200 3 No Ranging Response received - T3 time-out
8/13/2011 12:05 13000100 3 DHCP FAILED - Discover sent, no offer received
8/13/2011 12:05 18000200 3 UCD invalid or channel unusable
8/13/2011 12:05 20000200 3 No Ranging Response received - T3 time-out

the entry for when it hit a Soft disconnect Last week.
8/8/2011 6:22 1040200 3 TLV-11 - Illegal Set operation failed

it's a Touchstone Telephony Modem

atm of post:
RF Parameters
Downstream
Freq/Power: 609.000 MHz 2 dBmV
Signal to Noise Ratio: 38 dB
Modulation: QAM256
Upstream
Freq/Power: 37.000 MHz 43 dBmV
Channel Type: DOCSIS 2.0 (ATDMA)
Symbol Rate: 5120 kSym/sec
Modulation: QAM64

(im on the 8MB down 1MB up package)