Results 1 to 2 of 2

Thread: 99 mits Eclipse

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1

    99 mits Eclipse

    I put a brand new battery in,cleaned all the terminals very well. Lights come on when the key is turned but there is no sound and the lights barely dim . Any ideas before I pull the starter out??

  2. #2
    R.I.P. 2018-07-16 RoundEye's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    In a dry but moldy New Orleans, Louisiana
    Posts
    18,219
    A little late, check the ground (black) wire from the battery and make sure it has a clean and tight connection to the chassis. Also some cars have a smaller wire for ground and you may want to check its connection too. It's not the starter.
    Sliding down the banister of life ..........................

Similar Threads

  1. Lunar Eclipse
    By Roody in forum General Discussion Board
    Replies: 20
    Last Post: 08-28-07, 12:22 AM
  2. Eclipse II
    By icesprayermike in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-07, 03:33 PM
  3. Solar Eclipse
    By Kyle in forum General Discussion Board
    Replies: 2
    Last Post: 03-29-06, 10:28 AM
  4. Lunar Eclipse!
    By extreme in forum General Discussion Board
    Replies: 24
    Last Post: 11-08-03, 10:06 PM
  5. Eclipse GSX vs Camaro
    By tHE_0ne in forum General Discussion Board
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-02, 02:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •