Results 1 to 2 of 2

Thread: Quake live now has....

  1. #1
    Senior Member loop2kil's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    5,230

    Quake live now has....

    FREEZE TAG!!!!!!!!!!!!!!!
    Greatest game mod ever...but they make you join the premium/pro service for 1.99-3.99/mo. respectively.
    I kinda figured this was coming but I'm gonna do it. I have gotten soo much play time out of that $39.99 Quake 3 license over the years that I kinda feel obligated to give a little back.

  2. #2
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    I can't login anymore? are the old accounts gone?

    EDIT: nm I got in, main login doesn't work for me though.
    Last edited by YARDofSTUF; 08-07-10 at 05:46 AM.

Similar Threads

  1. Quake Live
    By YARDofSTUF in forum Gaming
    Replies: 128
    Last Post: 06-17-10, 06:24 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 07-24-08, 06:11 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-05-07, 01:20 AM
  4. Microsoft Starts Banning 360s on LIVE - MS Confirms
    By pinguinosupremo in forum Console Gaming
    Replies: 70
    Last Post: 05-23-07, 06:32 PM
  5. Finally got the cable to reach 360 and have Live on
    By d2fanatic007 in forum Console Gaming
    Replies: 4
    Last Post: 01-18-07, 10:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •