Results 1 to 2 of 2

Thread: My trackball explorer works now? Why?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1

    My trackball explorer works now? Why?

    I'm running 64 bit Vista

    My current steup follows:
    M47A79T Mobo
    4 Gig's corsair RAM
    Sapphire Radeon 5850
    An Ultimate Coolermaster 900w PS.

    My only complaint was that my trackball explorer's scroll wheel performed very poorly, as in I would have to turn it many more times than necessary for web pages and was mostly useless in games and in windows explorer...until tonight. I don't have autoupdates turned on, and I haven't updated for several months, but my ancient trackball now works perfectly. Any advice/explanations?

  2. #2
    Forum Techie terrancelam's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Toronto, Canada Computers Built and Fixed personally: 720
    Posts
    5,465
    Goto the Device Manager and under "Mice and other pointing devices", select your mouse and then the "Driver" tab. Check out the Driver date and see if the roll back is available.

    One of three things is likely:

    1.) You had some crap in your mouse and it finally got dislodged after months of usage. Any mouse with rollers on the inside can be clogged up in this manner.

    2.) Your drivers got updated. Even though you may have autoupdate off, it may still do critical updates.

    3.) Your mouse settings got reset. The sensitivity setting could have been reset to something higher.


    Cheers,
    M

    Quote Originally Posted by Chrome_ View Post
    I'm running 64 bit Vista

    My current steup follows:
    M47A79T Mobo
    4 Gig's corsair RAM
    Sapphire Radeon 5850
    An Ultimate Coolermaster 900w PS.

    My only complaint was that my trackball explorer's scroll wheel performed very poorly, as in I would have to turn it many more times than necessary for web pages and was mostly useless in games and in windows explorer...until tonight. I don't have autoupdates turned on, and I haven't updated for several months, but my ancient trackball now works perfectly. Any advice/explanations?
    Intel Core 2 Duo Q8300 2.55Ghz (1333mhz)
    Asus P5N-D
    OCZ Platinum 8gb (2x2gb) PC8000 1000mhz 5-5-5-18
    EVGA 460GTX 1gb PCIE 2.0
    Western Digital Black 640gb x 2 Raid 0
    Coolermaster 1000W Modular PSU
    Antec NSK4480B
    Windows 7 Professional 64-bit

    ----------------------------------------------------------
    HP TC5700 (Thin Client) 1ghz, 512mb 80gb 1x1000mb NIC 1x100mb NIC running PFSense 1.22
    Linksys WRT-150 running DD-WRT V.24 (Access Point)

    "SG Techies rule!" - Sig Buddies with Amro

Similar Threads

  1. Major Vulnerability in Internet Explorer
    By nemo_outis in forum alt.computer.security
    Replies: 3
    Last Post: 02-02-10, 10:17 PM
  2. Closing internet explorer stops current download
    By TEH WIN in forum Software Forum
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-08, 11:24 PM
  3. cannot display internet explorer webpage
    By =?Utf-8?B?c3RyaWtlcjEw?= in forum ms.public.windows.networking.wireless
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-08, 06:56 PM
  4. Internet Explorer Start Page
    By Gort9k in forum Software Forum
    Replies: 12
    Last Post: 07-13-07, 08:07 AM
  5. winantivirus again
    By robertdempster in forum Software Forum
    Replies: 12
    Last Post: 02-20-07, 08:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •