Results 1 to 7 of 7

Thread: EvilAngel's sig......

  1. #1
    John
    Guest

    Post

    that is strange, because it loads very fast for me

    biggs- what server is your image on?

  2. #2
    WhoNut
    Guest

    Post EvilAngel's sig......

    Hey guys, I was wondering why I am having a problem with his sig on this board. Every thread I open that he has replied to opens very slow; the last thing to show in my browser is his sig, and it takes quite a while.

    Is this some ubb thing, or a setting on my browser maybe? When it does finally load, I can't even right click it to get properties....weird eh?

    BTW, I'm not complaining EA, just wanting to fix it, it's probably only my setup.

  3. #3
    Storm90
    Guest

    Wink

    omipressive, dose this to my browers to. EvilAngel dose not. The on of Omipressive is the one with the map behind it. I figure maybe It could very in every one else setup for their video cards or browes. Just a guess!

  4. #4
    crazyman
    Guest

    Talking



  5. #5
    rbrescia
    Guest

    Post

    just testing

    ------------------

  6. #6
    NYC Newbie Slayer Prey521's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Humble, Tx
    Posts
    34,932

    Post

    Testin
    Have your feelings been hurt by a random act of E-Thuggery? If so, call 1-800-Waaaaahmbulance, we're here 24 hrs a day, 7 days a week, to take your call, you could be due a large monetary settlement, don't delay, call now.

    "Please be careful prior to entering the world wide web, the internet is serious business"


  7. #7
    SG Enthusiast Cornbread's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    United States
    Posts
    2,573

    Post

    testin'


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •