Results 1 to 6 of 6

Thread: Best settings :S

  1. #1

    Best settings :S

    Hi could any tell me the best cablenut settings for 11.712 / 1.106 kbps Telia adsl not PPPoE 11ms?

  2. #2
    Please do someone know which settings that could be the best for my internet connection?

  3. #3
    SG Enthusiast Rollingstone's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    HoChiMinh, Vietnam
    Posts
    3,161
    Quote Originally Posted by Maoxi View Post

    DefaultReceiveWindow = leave blank
    DefaultSendWindow = 131072
    DisableAddressSharing = 1
    InitialLargeBufferCount = 200
    InitialMediumBufferCount = 480
    InitialSmallBufferCount = 640
    LargeBufferSize = 819200
    MaxFastTransmit = 64000
    MediumBufferSize = 150400
    Priority Boost = 0
    SmallBufferSize = 12800
    TransmitWorker = 32
    FastSendDatagramThreshhold = 4096
    EnableFastRouteLookup = 1
    EnablePMTUDiscovery = 1
    IgnorePushBitsOnReceives = 0
    GlobalMaxTcpWindowSize = 256960
    MaxFreeTcbs = 8000
    MaxHashTableSize = 32768

    MaxNormLookupMemory = 5000000
    SackOpts = 1
    SynAttackProtect = 1
    Tcp1323Opts = 1
    TcpLogLevel = 1
    TcpMaxDupAttacks = 2
    TcpMaxHalfOpen = 100
    TcpMaxHalfOpenRetired = 80
    TcpRecvSegmentSize = 1460
    TcpSendSegmentSize = 1460
    TcpTimedWaitDelay = 30
    TcpUseRFC1122UrgentPointer = 0
    TcpWindowSize = 256960
    MaxConnectionsPer1_0Server = 10
    MaxConnectionsPerServer = 10
    DefaultTimeToLive = 64
    DefaultUserTOSSetting = 0
    TcpMaxDataRetransmissions = 6
    DefaultTOSValue = 80

    I got 8/1 mbit Telia and im quite sure its not PPPoE.

    Thx
    //Max
    Cablenut Settings are correct ! No need to tweak more !
    Firefox Extreme Speed Edition

    What makes you: "...waking up in the morning so excited about & wanna FLY out of the door ?"

  4. #4
    Yea but i should have 8/1 mbit telia but in my modem/router homepage it says i got 11.712 / 1.106..

  5. #5
    SG Enthusiast Rollingstone's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    HoChiMinh, Vietnam
    Posts
    3,161
    Yea but i should have 8/1 mbit telia but in my modem/router homepage it says i got 11.712 / 1.106
    Try with Cablenut (keep above settings, just change the following values ) :

    DefaultSendWindow = 141568
    GlobalMaxTcpWindowSize = 513920
    TcpWindowSize = 513920
    Firefox Extreme Speed Edition

    What makes you: "...waking up in the morning so excited about & wanna FLY out of the door ?"

  6. #6
    Oki thx il try that..

Similar Threads

  1. cablenut settings for 30/1 Cable Connection.
    By ITALIAN_GUY_20 in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-28-10, 06:13 AM
  2. wireless network settings not saved
    By =?Utf-8?B?YmF5YW1vbg==?= in forum ms.public.windows.networking.wireless
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-08, 07:14 PM
  3. Help Tweak Alltel Wireless Settings
    By Krileon in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 15
    Last Post: 05-03-08, 04:46 PM
  4. TCP optimizer best settings for AOL???
    By clown01 in forum General Broadband Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-08, 09:52 PM
  5. My settings and tracert
    By Stormblast23 in forum General Broadband Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-04-07, 10:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •