Results 1 to 6 of 6

Thread: So much for "high quality" caps....

  1. #1
    Advanced Member goobee's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sunny California
    Posts
    771

    So much for "high quality" caps....

    I heard a pop in my 8-core Xeon box and much to my chagrin, found this:



    The caps on the 7600GT blew out. Not sure why, it was running at stock speed and voltage.

    I pulled out one of my 8800GTS to replace it.

    No 3 GPU cruncher rig for the time being. On a bright note, the Xeon box is now crunching with 2 SMP clients and a GPU client.
    "Signature?........We don't need no stinkin' Signature!!!"

  2. #2
    ♫♪ ♫♪ ♫♪ ♫♪ downhill's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    My Own Private Idaho
    Posts
    34,796
    Wow, That's a huge melt down, Goobee. Caps usually start leaking before they fail.

  3. #3
    Advanced Member goobee's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sunny California
    Posts
    771
    I got a RMA # off evga's automated RMA request and sent the card in today.

    Maybe they'll replace it with something faster.
    "Signature?........We don't need no stinkin' Signature!!!"

  4. #4
    Ft. Couch! morbidpete's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    W. Warwick RI
    Posts
    7,269
    you could easily swap that out with a cap yourself in 3 mins. ive done a bunch for motherboards and video cards alike

  5. #5
    Advanced Member goobee's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sunny California
    Posts
    771
    Quote Originally Posted by morbidpete View Post
    you could easily swap that out with a cap yourself in 3 mins. ive done a bunch for motherboards and video cards alike
    You obviously over estimate my soldering skills.
    "Signature?........We don't need no stinkin' Signature!!!"

  6. #6
    Advanced Member goobee's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Sunny California
    Posts
    771
    Got my replacement card in from evga today. Modest upgrade, they sent me a 7900GT. I guess I'll put it into my HTPC.
    "Signature?........We don't need no stinkin' Signature!!!"

Similar Threads

  1. And now, AT&T to start testing caps
    By Brk in forum General Discussion Board
    Replies: 1
    Last Post: 11-04-08, 04:23 PM
  2. Applying bandwidth caps
    By JohnCover in forum Networking Forum
    Replies: 3
    Last Post: 10-03-07, 07:36 PM
  3. Server issues today
    By Philip in forum General Discussion Board
    Replies: 26
    Last Post: 11-27-06, 09:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •