Results 1 to 2 of 2

Thread: remote control

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    261

    remote control

    i have 23 computer that i install logmein free on however sometime i cant get on how can i enable windows remote log on to work without any user intervention , i would like to log on to once computer and connect to the others i know the ip for the other, my network is not on a domain just connect throug a switch

  2. #2
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,898
    With logmein...install it as a service when you first install. The host PCs (all 23 of them in your case) will show as available computers to connect to when you point your browser to your account at logmein.com
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

Similar Threads

  1. WTF fast remote control car
    By Humboldt in forum General Discussion Board
    Replies: 6
    Last Post: 04-17-08, 10:39 AM
  2. Updated Vista drivers
    By Sava700 in forum Software Forum
    Replies: 9
    Last Post: 02-06-08, 08:26 AM
  3. remote control helos
    By RoscoPColtrane in forum General Discussion Board
    Replies: 15
    Last Post: 09-16-07, 06:50 PM
  4. Remote Desktop to control win2kPro from WinXP
    By Mike Howles in forum Networking Forum
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-07, 08:09 AM
  5. remote control
    By albertldee in forum Software Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-03-07, 09:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •