Results 1 to 4 of 4

Thread: Vista 32 or 64 bit?

  1. #1
    SG Enthusiast Rings890's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Saskatchewan, CANADA
    Posts
    1,035

    Vista 32 or 64 bit?

    found the answer in another post, sorry.
    Last edited by Rings890; 09-09-08 at 11:24 AM. Reason: found the answer in another post, sorry.
    The NastySasky:
    Intel i7 930 @ 2.8 GHz| eVGA X58 SLI | 12gigs Dominator XMS3 1600 | 2 ASUS ENGTX 470's | Intel X25 120Gig SSD + 2 WD Black 500's | Pioneer DVD/RW | LG Blu-Ray Writer | Antec 1000Watt | WarMachine M1 Case

  2. #2
    Certified SG Addict Brent's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Posts
    42,163
    64bit
    "Would you mind not standing on my chest, my hats on fire." - The Doctor

  3. #3
    SG Enthusiast Think's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    2,283
    64
    got old



  4. #4
    you can tweak vista to 128, not like the xbox that's video

Similar Threads

  1. Vista SP1 Due Feb4th!
    By Sava700 in forum Software Forum
    Replies: 53
    Last Post: 03-05-08, 07:42 PM
  2. Microsoft Vista SP1 RC Public Release
    By Sava700 in forum Software Forum
    Replies: 32
    Last Post: 12-17-07, 12:11 AM
  3. Vista Compatibility and Reliability Packs
    By Sava700 in forum Software Forum
    Replies: 6
    Last Post: 08-05-07, 10:19 AM
  4. nVidia and Vista Driver news
    By Sava700 in forum Software Forum
    Replies: 0
    Last Post: 02-25-07, 03:01 PM
  5. Yummy VISTA Home Premium
    By Lobo in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-04-07, 03:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •