Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 73 of 73

Thread: TCP Optimizer - Tips For BEGINNERS

  1. #61
    fem the retarded rabbit mccoffee's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Cleveland, Ohio, United States
    Posts
    13,365
    right click the optimizer.exe file and select propetries and below there should be always run as admin..

    Or you could just right click and select run as admin
    Comptia a+ n+

  2. #62
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7

    Unhappy

    TCP Optimizer 3.02 does not work good on Windows 7 / Vista 64 bit.

    The part that change the registry entries is OK, but the part that use netsh.exe to change some other settings fail under the 64 bit version of windows.

    TCP Optimizer 3.02 is a 32 bit application so it use the 32 bit version of netsh,exe.

    The 32 bit version of netsh,exe does not have enough privileges to do the required change (even at the administrator level).

    So we will have to wait for a 64 bit version of TCP Optimizer.

  3. #63
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by theman View Post
    I cant get the TCPOptimizer to work, it says I have to be logged in as admin. and I am. Any ideas on what the problem is?
    i'm having the same problem too.
    i have windows 7 home premium.
    can someone please shed some light?

  4. #64
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    oops found the answer now...right click and run as admin.
    please ignore the post above.

  5. #65
    Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
    (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

    C:\Documents and Settings\crystal>tracert yahoo.com

    Tracing route to yahoo.com [69.147.125.65]
    over a maximum of 30 hops:

    1 1 ms <1 ms <1 ms 172.21.0.1
    2 38 ms 6 ms 11 ms alpha-sec-cp1-254.brain.net.pk [203.128.26.254]

    3 4 ms 3 ms 3 ms tw21-static1.tw1.com [117.20.21.1]
    4 22 ms 21 ms 29 ms 110.93.192.85
    5 138 ms 137 ms 138 ms atm9-0-0.1877.gw2.par4.alter.net [194.98.61.173]

    6 139 ms 137 ms 137 ms so-4-0-0.XT2.PAR2.ALTER.NET [146.188.9.29]
    7 213 ms 214 ms 215 ms ge-0-1-0.IL2.NYC12.ALTER.NET [146.188.15.14]
    8 215 ms 213 ms 214 ms 0.xe-3-3-0.IL1.NYC9.ALTER.NET [152.63.26.85]
    9 216 ms 214 ms 213 ms 0.so-1-0-1.XL3.NYC4.ALTER.NET [152.63.0.213]
    10 213 ms 213 ms 214 ms 0.ae3.BR3.NYC4.ALTER.NET [152.63.16.181]
    11 226 ms 227 ms 224 ms 204.255.168.162
    12 233 ms 233 ms 234 ms 208.178.62.126
    13 234 ms 230 ms 234 ms ae-2-d151.msr2.re1.yahoo.com [216.115.108.63]
    14 233 ms 235 ms 233 ms te-7-2.bas-a1.re1.yahoo.com [66.196.112.207]
    15 229 ms 229 ms 230 ms ir1.fp.vip.re1.yahoo.com [69.147.125.65]

    Trace complete.

    C:\Documents and Settings\crystal>^A

  6. #66
    SG Enthusiast Rollingstone's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    HoChiMinh, Vietnam
    Posts
    3,161
    Why dont you read this ? (in post 1)

    How to read tracert :

    Hop 1 : shows signals between modem & PC, It should be 1ms 1ms 1ms ! Higher or occur * or Request timed out=> not good !

    Hop 2: shows signals between modem & ISP It should range from 10 to 40 ms ! Higher or occur * or Request timed out => not good !

    From Hop 3 to trace complete : ISP Network Signals, * or Request timed out => Not Good !

    How to fix Hop 1 & 2 issue :

    +Turn off modem/router for 10 minutes, relocate them to some place that are a few feet away from ALL other electrical devices, including apart from each other.Also, make sure you do not coil up any excess length of signal or power cables.

    Then do a tracert again ! Hope this helps !
    Firefox Extreme Speed Edition

    What makes you: "...waking up in the morning so excited about & wanna FLY out of the door ?"

  7. #67
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Help !!!

    Ok...Now When Any Of You Think Your Internet Conection Is Slow.....IT COULD BE AS BAD AS MINE...LOL...HELP..!!

    I Am Mad....!!! Ya See I Live 8 Miles Away The Cell Tower...I Get 4 Bars All The Time...But Still...I Set At -90 to 95 dBm's.....This Blows....There Has To Be something Wrong....??? Here Here Are My Test Results...
    I Have ( Aircard 881U )
    And Use : Sierra Wireless Inc\3G Watcher\Watcher.



    My Speed Test !!!
    « SpeedGuide.net Speed Test Results »
    31 kbps down (~0.03 Mbps, 4 KB/s)↓
    30 kbps up (~0.03 Mbps, 4 KB/s)↑
    250 KB downloaded in 65.172 seconds
    100 KB uploaded in 27.093 seconds
    Tested on: 2010.10.31 19:13 EDT
    Tested from: ezhost123.com
    Test Link: http://www.speedguide.net/speedtest/...p?test=3089873
    Location: Chicago, IL, US

    MY TCP Results
    « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results »
    Tested on: 10.31.2010 19:02
    IP address: 205.242.xx.xxx
    Client OS: Windows XP

    TCP options string: 020405500103030101010402
    MSS: 1360
    MTU: 1400
    TCP Window: 128480 (NOT multiple of MSS)
    RWIN Scaling: 1 bits (2^1=2)
    Unscaled RWIN : 64240
    Recommended RWINs: 65280, 130560, 261120, 522240, 1044480
    BDP limit (200ms): 5139kbps (642KBytes/s)
    BDP limit (500ms): 2056kbps (257KBytes/s)
    MTU Discovery: ON
    TTL: 55
    Timestamps: OFF
    SACKs: ON
    IP ToS: 00000000 (0)

  8. #68
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
    Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.


    C:\Users\>tracert yahoo.com

    Tracing route to yahoo.com [72.30.2.43]
    over a maximum of 30 hops:

    1 * * * Request timed out.
    2 195 ms 201 ms 190 ms 192.168.6.45
    3 184 ms 178 ms 201 ms 86.51.2.39
    4 196 ms 183 ms 263 ms 86.51.2.42
    5 193 ms 218 ms 195 ms 86.51.2.35
    6 276 ms 278 ms 234 ms if-9-1-1.core1.PV1-Paris.as6453.net [195.219.215
    .53]
    7 359 ms 361 ms 377 ms if-10-1864.tcore2.AEQ-Ashburn.as6453.net [195.21
    9.215.102]
    8 428 ms 421 ms 419 ms if-15-0-0-1722.core4.SQN-SanJose.as6453.net [216
    .6.30.17]
    9 456 ms 428 ms 422 ms ix-2-0-2.core4.SQN-SanJose.as6453.net [216.6.30.
    10]
    10 411 ms 428 ms 423 ms ae-1-d431.msr2.sk1.yahoo.com [216.115.106.167]
    11 437 ms 428 ms 435 ms te-8-1.bas-k2.sk1.yahoo.com [68.180.160.11]
    12 426 ms 401 ms 433 ms ir1.fp.vip.sk1.yahoo.com [72.30.2.43]

    Trace complete.


    can some one help me where can i get tcp/ip patcher
    im using win7 with dynamic connection i have...

    thanks in advance..

  9. #69
    SG Enthusiast Rollingstone's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    HoChiMinh, Vietnam
    Posts
    3,161
    How to read tracert :

    Hop 1 : shows signals between modem & PC, It should be 1ms 1ms 1ms ! Higher or occur * or Request timed out=> not good !

    Hop 2: shows signals between modem & ISP It should range from 10 to 40 ms ! Higher or occur * or Request timed out => not good !

    From Hop 3 to trace complete : ISP Network Signals, * or Request timed out => Not Good !

    How to fix Hop 1 & 2 issue :

    +Turn off modem/router for 10 minutes, relocate them to some place that are a few feet away from ALL other electrical devices, including apart from each other.Also, make sure you do not coil up any excess length of signal or power cables.

    Then do a tracert again ! Hope this helps !

    If not :

    Do a full scan for malware/spyware with :

    Ad-aware
    Spybot Search & Destroy
    Superantispyware
    Firefox Extreme Speed Edition

    What makes you: "...waking up in the morning so excited about & wanna FLY out of the door ?"

  10. #70
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Here is an odd problem. I use Tcpoptimizer and get great ping times and fast Speedtest.net returns. However, when I re-boot system, my ping times drop to about 1/2 MPS. Any ideas?

  11. #71
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by trogers View Post
    You cannot set QoS to zero with regedit.
    Im new here so hello to all. What i used was FRESH UI, windows xp home does not allow for this function, so FRESH UI came in very handy.

    ______________________
    Download ps3 games
    Burn PS3 games

  12. #72
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1

    plrprivatelabelrights.com

    The price of PLR Reports all have to do with the quality of the PLR Reports. Most of the time PLR Reports are used for spamming and marketing otherwise called “web traffic”. People can take the PLR reports and set them with an assigned affiliate link, so that when someone is browsing for a product the will click it thinking it is something that it is not. They can also be used as a teaser to make some one buy a product. The drive for the sell and resell of PLR Reports is the fact that unique ideas are hard to come by, so someone will buy someone Else’s “product” and change it a little to resell it.

    plrprivatelabelrights.com

  13. #73
    SG Enthusiast Rollingstone's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    HoChiMinh, Vietnam
    Posts
    3,161
    Quote Originally Posted by bryandav View Post
    Here is an odd problem. I use Tcpoptimizer and get great ping times and fast Speedtest.net returns. However, when I re-boot system, my ping times drop to about 1/2 MPS. Any ideas?

    Traffic congestion ?
    Firefox Extreme Speed Edition

    What makes you: "...waking up in the morning so excited about & wanna FLY out of the door ?"

Similar Threads

  1. Could use some help with TCP Optimizer settings
    By Sushi_x47 in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-05-12, 05:18 AM
  2. Replies: 37
    Last Post: 09-19-08, 05:16 PM
  3. sg tcp optimizer settings help
    By supercoop in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 26
    Last Post: 03-16-07, 01:58 PM
  4. Need Help with TCP Optimizer (Windows 2000)
    By OldSalt35 in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 4
    Last Post: 10-17-06, 01:35 PM
  5. Uploads faster then downloads
    By mailman30 in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 40
    Last Post: 02-23-06, 11:03 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •