Page 6 of 10 FirstFirst ... 2345678910 LastLast
Results 101 to 120 of 193

Thread: Tribal Wars - a new free addictive browser game

  1. #101
    Tortoises R0cks :D Rivas's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    10,248
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF View Post
    I have resources on the way, I'll supply you with more as time goes on too.

    my mines are producing 3000 to 3600 resources an hour so sending you some doesnt hurt me much.

    Have to check on greed and sitos warehouses soon too.
    Thanks a lot.
    WHat level are your mines, timber camp ?
    To be human is to choose.


    It is better to die on your feet
    than to live on your knees.

    - Emiliano Zapata

  2. #102
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    Quote Originally Posted by Rivas View Post
    Thanks a lot.
    WHat level are your mines, timber camp ?
    My main village 30, other high point vilalges 29 or 30 and some 22s and 26s in the other vilalges.

  3. #103
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ertlanta, Gargea
    Posts
    7,002
    My world 9 village is a few market and headquarters upgrades away from being fully constructed. Didn't bother with nobling in this world since I focus outa world 12.

  4. #104
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    Quote Originally Posted by Shagster View Post
    My world 9 village is a few market and headquarters upgrades away from being fully constructed. Didn't bother with nobling in this world since I focus outa world 12.
    I dont max everythign out, uses up too many farm slots.

  5. #105
    Tortoises R0cks :D Rivas's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    10,248
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF View Post
    My main village 30, other high point vilalges 29 or 30 and some 22s and 26s in the other vilalges.
    holy ****, how did you do it so fast ?

    gawd I guess I will keep upgrading the warehouse and mines and ask for support at tribe forum as well, I dont want to suck up all your resources.
    But it's kinda odd, over here I know you guys, most of the ppl in tribe are unknown to me, I dont want it to look like I'm begging.

    mine :

    Timber camp (Level 12)
    Clay pit (Level 11)
    Iron mine (Level 10)
    To be human is to choose.


    It is better to die on your feet
    than to live on your knees.

    - Emiliano Zapata

  6. #106
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    Quote Originally Posted by Rivas View Post
    holy ****, how did you do it so fast ?

    mine :

    Timber camp (Level 12)
    Clay pit (Level 11)
    Iron mine (Level 10)
    Well I joined a while ago when this thread was only a couple pages long lol

    Once the mines start to take about 2 1/2 3 hours I switch focus to the headquarters to reduce the time down again.

  7. #107
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ertlanta, Gargea
    Posts
    7,002
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF View Post
    I dont max everythign out, uses up too many farm slots.
    Meh, I just thought it would be interesting. My forces are where I want them. You would need 2500 heavy cav and 10,000 axemen to knock out my village.

  8. #108
    Tortoises R0cks :D Rivas's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    10,248
    Quote Originally Posted by Shagster View Post
    Meh, I just thought it would be interesting. My forces are where I want them. You would need 2500 heavy cav and 10,000 axemen to knock out my village.
    To be human is to choose.


    It is better to die on your feet
    than to live on your knees.

    - Emiliano Zapata

  9. #109
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    Quote Originally Posted by Shagster View Post
    Meh, I just thought it would be interesting. My forces are where I want them. You would need 2500 heavy cav and 10,000 axemen to knock out my village.
    what about 500 mounted archers, 4250 light cav 300 rams

    Followed by 1000 heavy cav, 1000 light cav, 300 mounted archers, 250 rams

    Followed by 680 catapults, 3500 light cav, 250 mounted archers, and 50 rams


    ...?

  10. #110
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ertlanta, Gargea
    Posts
    7,002
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF View Post
    what about 500 mounted archers, 4250 light cav 300 rams

    Followed by 1000 heavy cav, 1000 light cav, 300 mounted archers, 250 rams

    Followed by 680 catapults, 3500 light cav, 250 mounted archers, and 50 rams


    ...?
    First wave would die, but knock out 60% of my forces and my wall down to 12. Second wave would kill another 25% and knock my wall down to 0. Third wave would would kill everything while losing 20% of its own forces.

    Thats expensive considering the 300 other villages in my area that would need half the first wave to knock out everything.

    like I said though, i mainly play in world 12, so my goal was to make one village that would take a lot of resources to take down.

    I'm looking for a good something to send all my light cav and axemen to their deaths so I can replace them with more defense. Been meaning to add archers into the simulator and see if they'd help any. You can't even have archers in world 12.

  11. #111
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    Quote Originally Posted by Shagster View Post
    First wave would die, but knock out 60% of my forces and my wall down to 12. Second wave would kill another 25% and knock my wall down to 0. Third wave would would kill everything while losing 20% of its own forces.

    Thats expensive considering the 300 other villages in my area that would need half the first wave to knock out everything.

    like I said though, i mainly play in world 12, so my goal was to make one village that would take a lot of resources to take down.

    I'm looking for a good something to send all my light cav and axemen to their deaths so I can replace them with more defense. Been meaning to add archers into the simulator and see if they'd help any. You can't even have archers in world 12.

    I build my villages for purposes, most so far are being built as defensive units with 7k spears, 7k swords, and 7k archers, then spread them out evenly to all villages.

  12. #112
    Shiney Happy People sito's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    The land of the more free than you are
    Posts
    7,130

  13. #113
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    Quote Originally Posted by sito View Post


    Well answer your mail in the game if ur starvin

  14. #114
    Tortoises R0cks :D Rivas's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    10,248
    AT what lvl can I build Stable Workshop Academy Smithy ?
    I'm focusing on my mines but wondering why I dont have them in my buildings list.
    To be human is to choose.


    It is better to die on your feet
    than to live on your knees.

    - Emiliano Zapata

  15. #115
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    Quote Originally Posted by Rivas View Post
    AT what lvl can I build Stable Workshop Academy Smithy ?
    I'm focusing on my mines but wondering why I dont have them in my buildings list.
    In village headquarters, click "buildings help pages" then click on whatever one you're curious about.

  16. #116
    Shiney Happy People sito's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    The land of the more free than you are
    Posts
    7,130
    How many spearmen I need to start farming barbarian village?

  17. #117
    A+, Security+, Mobility+ Shinobi's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    South Carolina
    Posts
    4,432
    Blog Entries
    1
    I need a invite
    _______________________________________________
    Vendor neutral certified in IT Project Management, IT Security, Cisco Networking, Cisco Security, Wide Area Networks, IPv6, IT Hardware, Unix, Linux, and Windows server administration

  18. #118
    Tortoises R0cks :D Rivas's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    10,248
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF View Post
    In village headquarters, click "buildings help pages" then click on whatever one you're curious about.
    I see that
    But it does say what it is for, it doesnt say what I need to build to unlock the building.
    My guess is, higher lvl village headquarters will unlock it correct ?

    nm, found it

    Barracks (Level5) Smithy (Level5) Village Headquarters (Level10)
    To be human is to choose.


    It is better to die on your feet
    than to live on your knees.

    - Emiliano Zapata

  19. #119
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    Quote Originally Posted by Shinobi View Post
    I need a invite
    I need coordinates

  20. #120
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,983
    Quote Originally Posted by sito View Post
    How many spearmen I need to start farming barbarian village?
    You mean abandoned, get like 100 or the trips wont bring in much loot.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 05-17-05, 02:45 AM
  2. Replies: 63
    Last Post: 03-18-05, 03:53 PM
  3. addictive game
    By Mark in forum General Discussion Board
    Replies: 30
    Last Post: 03-07-05, 02:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •