Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem Accessing http Sites

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Cranston, RI
    Posts
    37

    Problem Accessing http Sites

    Hello. Later this afternoon I have to check out a problem a colleague is having with their machine. It seems that they can access https sites but cannot access http sites (Page cannot be displayed). Also, they can access http sites if they are not on port 80, such as http://port.cs.nmsu.edu:8080/. No other users at the site are having this issue.

    It would appear to heave something to do with port 80 possibly getting blocked somehow, but how to I determine this? I will probably look into their McAfee setting to see if they somehow blocked themselves from accessing port 80.

    Can anyone provide any other thoughts/ideas as to what I should look for when checking this issue out?

    Thanks.

  2. #2
    Elite Member trogers's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bangkok, Thailand
    Posts
    12,323
    Could be some BHO entry blocking the browser.

    I would scan for spyware/malware first with:

    SpyBot
    Ad-Aware 2007
    a-Squared Free

    and then use SpyBot Tools to check the list of BHOs to see if there are unidentified or unwanted BHOs and get them removed.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Cranston, RI
    Posts
    37
    Tried scanning with Spybot, Adaware, and HijackThis. Uninstalled/reinstalled the TCP/IP service. No success. It got to the point where it was taking more time to try to solve the problem than it would take just to reload the OS--so went that route instead.

Similar Threads

  1. accessing internet through wireless problem
    By sha242848 in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-07, 09:30 AM
  2. Can ping, email; can't browse http
    By tgtsg in forum General Broadband Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-07, 04:40 AM
  3. Problem Accessing LAN using Wireless Device
    By daaznangel in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 3
    Last Post: 03-03-07, 09:00 AM
  4. Cable Modem problem on SSL sites
    By rg_slc in forum General Broadband Forum
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-06, 08:05 AM
  5. problem connecting to some sites after tweaking
    By wing0 in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 0
    Last Post: 03-26-05, 02:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •