Results 1 to 2 of 2

Thread: Weird upload speed issue been 2 years with this

  1. #1

    Weird upload speed issue been 2 years with this

    my problem is that i got 1mbps/128kbps connection and my upload speed goes from 0 to 5kbps from the 128 kbps i should be getting , my downloads are fine and also i get like 200 ping and i cant navigate fast through sites! plz help im 100% sure i dont have viruses i have scanned reformated and done everything , called my isp and they say everything is ok with the connection i got 2 computers a laptop and other a desktop computer i have been with the laptop on cousins house with same internet and everything is ok on the upload also when i connect my laptop to his internet. also i cant upload anything cos the transfer fails. plz help
    Also i have scanned with everything .. EVERYTHING ,

    NOD32
    Kaspersky
    Zonealarm
    Ad-Aware
    Spybot S&D
    Mcfee
    and a lot of other things

  2. #2
    Administrator Philip's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Jacksonville, Florida
    Posts
    11,081
    Blog Entries
    6
    Please do not cross-post the same question in different forums.

Similar Threads

  1. Weird upload issue! help been 2 years with this
    By PatoZambrano in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 63
    Last Post: 08-19-07, 12:10 AM
  2. Win98 Improve Upload Speed
    By chrshea in forum General Broadband Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-07, 12:20 PM
  3. new rig and connection needs tweaking
    By blackknights in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-06, 08:32 PM
  4. New Rig Needs Optimization
    By blackknights in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-30-06, 10:29 AM
  5. upload Speed help
    By dark_055 in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-06, 06:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •