Results 1 to 3 of 3

Thread: ISP Gateway problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    36

    ISP Gateway problem

    hi, 2 days ago something strange has been happening...

    at 6:00 AM exactly the modem would lose the ISP Gateway and internet connection would die (not losing SYNC) just modem disconnect form the IP i was given.
    i reset the modem but even though i did the modem wouldnt discover the ISP gateway and so it doesnt receive an IP to log, 5 to 10 minutes later the gateway is back, IP is given and net is back.

    ADSL 1024/256k , the ISP gateway is always the same one 163.121.170.7

    i tried a different modem but the same happened.

    do you think it is an ISP problem like that gateway having problems? or is it a problem with my dslam, line or something?

    Line stats

    DS SNR = 31 - UP SNR = 31
    ATT = 23 down - 14 Up
    Power Output = 9.3 DBm - 14.3DBm

    according to ISP i am at 1 KM from the Central Office, never had a problem before either.

    Speed and everything else is fine when things are back so i dont uderstand
    why would the gateway just stop working exactly @ 6:00 AM for 10 minutes?!
    i checked my modem stats when this happened and the SNR/Attenuation didnt change or anything,
    LOS, HEC, FEC, CRC = 0

    your expertise would be mostly appreciated.

    Thank you.
    Last edited by legumo; 07-06-07 at 12:38 AM.

  2. #2
    Moi..

    need geography?, where?

    Do not divulge your isp here...

    Latency probrems have and always be a latency?, your specs?, 2 minutes on the phone??? done that. pm?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by Mad_Haggis View Post
    Moi..

    need geography?, where?

    Do not divulge your isp here...

    Latency probrems have and always be a latency?, your specs?, 2 minutes on the phone??? done that. pm?
    ************bip bip***********bip bip**************


Similar Threads

  1. DSL Download Problems
    By rfzbaker in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-07, 03:27 AM
  2. Using your own router instead of the ISP supplied gateway
    By YeOldeStonecat in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-06, 03:58 PM
  3. High ping, ISP finds no problem
    By ctrahan in forum General Broadband Forum
    Replies: 3
    Last Post: 04-16-06, 04:48 PM
  4. Web Server - ISP - Router Problem
    By penumbra in forum General Broadband Forum
    Replies: 2
    Last Post: 06-27-05, 03:58 PM
  5. Problem with DHCP on my laptop
    By anshu214 in forum Networking Forum
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-05, 08:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •