Results 1 to 5 of 5

Thread: connected but not connected!

  1. #1

    Exclamation connected but not connected!

    Hello

    i have comcast high speed and a linksys router. when i plug in my ps3 into the router it works, the wireless words, but when i plug in my pc it tells me that there is a full connection, but when i try to use internet explorer i get the no server error, everything else on the network is working fine but not my pc. i have spent countless hours on this computer, trying to salvage it, and have gotten it to atleast read the connection but still no internet. PLEASE HELP ME BEFORE I HIT IT WITH A MACHETE!!!!!!!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    48
    Hi,

    Switch thr modem off for at least a minute then try it, hope this helps.

    Regards, Ellgor.

  3. #3
    SG Enthusiast The Dude's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    CYQY
    Posts
    3,125
    Like Ellgor said power down your router. Actually power down everything and then power them up in order and let them run a minute or two before you power up the next device in the chain. Modem first, then router, then PC. Is your PC getting an IP address from your router. To check first open a command window, start=> run=> and type in cmd and hit enter. Now run ipconfing/all and post back the results. If you see 0.0.0.0 for an IP address then your PC isn't getting on. Having 0.0.0.0 for your DNS info will also mess things up.

  4. #4
    Advanced Member chpalmer's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Kitsap co. Wa
    Posts
    552
    Can you connect to http://66.230.207.58 ?
    Never take any crap off an inanimate object!!

    Never send email to this address: spam@euclidian.com. This is a spam trap and everyone sending any email to this address will be blacklisted.

  5. #5
    Regular Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    102
    Type the following command on the command prompt (cmd.exe) on that problem PC, and make sure there is correct IP, netmask, gateway and DNS assigned. If not, fix the problem by configuring with correct information.

    ipconfig /all

    After that try to ping the gateway IP and make sure it works.

    If you don't have correct DNS assigned, you won't be able to surf website as your PC will fail to resolve the domain name. You can also use these free OpenDNS's DNS servers to access Internet if you like.

    208.67.222.222
    208.67.220.220


    picoHat

Similar Threads

  1. Laptop wireless - disconnecting & saying not connected when it is!
    By gwc1023 in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 5
    Last Post: 11-12-07, 08:26 AM
  2. no signal - connected
    By dogless in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-07, 04:49 PM
  3. PLs. help!!!!
    By Farro in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 11
    Last Post: 01-17-07, 11:34 AM
  4. Wireless internet connection drops with 2 laptops connected
    By weber36 in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-06, 09:15 PM
  5. "You are connected to the Access Point..."
    By Murkey in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 5
    Last Post: 02-23-06, 12:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •