Results 1 to 6 of 6

Thread: Vista Home and Daemon tools prbs

  1. #1
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,017

    Vista Home and Daemon tools prbs

    I got this new PC for my kids. I have installed Bf (desert combat), NHL07 and starwars battlefeild.

    the prb is after Install daemon tools the OS cant load the starwars from the dvd rom. I created another vista user and starwars batllefront works fine then i isntalled daemon tools 1.4 somethin or other/ latest version and same prb.

    I think its some sort of driver issue as i get some crap about a driver "maybe" being unstabble?

    any suggestions? not buying >xp

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  2. #2
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    70,012
    Latest version is like 4.something, you need the latest for vista.

  3. #3
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,017
    yeah it was the latest prolly 4.1 i had just dlded it 2 weeks ago will check it anyway

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  4. #4
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,051

  5. #5
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,017
    Quote Originally Posted by Sava700 View Post
    hmm released april 13 will try that

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  6. #6
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,017
    works fine now had version 4.08 & 4.09 fixed tit

    THX

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

Similar Threads

  1. Yummy VISTA Home Premium
    By Lobo in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-04-07, 03:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •