Results 1 to 3 of 3

Thread: Vista activation on two PC's?

  1. #1
    Regular Member WolfgangPC's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Canada
    Posts
    221

    Vista activation on two PC's?

    Hey has anyone tried to activate Vista on two different PC's? Just curious, I have my desktop and Laptop, want to bu Vista, just wondering if I can activate it fully on both, a lot of rumors floating around about this. Any feed back?
    ...If Wile E. Coyote had enough money to buy all that ACME crap,why didn't he just buy dinner???..

  2. #2
    Certified SG Addict
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,514
    No, you can't. Just like you couldn't on Windows XP.

  3. #3
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,052
    Quote Originally Posted by bhamblin View Post
    No, you can't. Just like you couldn't on Windows XP.

Similar Threads

  1. Microsoft Update Windows Vista Homepage
    By hayc59 in forum General Discussion Board
    Replies: 8
    Last Post: 02-04-07, 04:21 PM
  2. Vista and P2P Software.
    By Novocaine2007 in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 12
    Last Post: 01-30-07, 06:07 PM
  3. Microsoft to lock pirates out of Vista PCs
    By trogers in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-06, 12:30 PM
  4. Windows Vista
    By thechemgeek in forum General Discussion Board
    Replies: 4
    Last Post: 08-02-05, 05:38 PM
  5. Urgent....PC's Generating Extra Traffic on LAN
    By kashi_mughal in forum Networking Forum
    Replies: 2
    Last Post: 07-29-05, 04:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •