Results 1 to 2 of 2

Thread: does the ps3 have component output?

  1. #1
    SG Enthusiast 7thkevin's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Illinois
    Posts
    3,870

    does the ps3 have component output?

    Im thinking bout getteing one but on its tech specs I dont see component output only HDMI my HDTV is older and only has component.

  2. #2
    Elite Member Jim's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    13,234
    In addition to the component plug, it has the same multi-output that the PSX/PS2 has, so you can use component cables.

Similar Threads

  1. ipconfig not showing output
    By bravobritto in forum Networking Forum
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-07, 04:10 AM
  2. PS3 Playstation 3 - Premium 60 GB, new in box.
    By FunK in forum Marketplace - Buy/Sell/Trade/Hot Deals
    Replies: 7
    Last Post: 12-19-06, 09:48 AM
  3. Ps3 and xbox 360
    By pinguinosupremo in forum Console Gaming
    Replies: 13
    Last Post: 12-07-06, 12:26 AM
  4. Xbox360, PS3, Wii? Or PC?
    By d2fanatic007 in forum Console Gaming
    Replies: 7
    Last Post: 11-21-06, 09:53 PM
  5. PS3 price on e-bay
    By TinyTim in forum General Discussion Board
    Replies: 17
    Last Post: 11-15-06, 09:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •