Results 1 to 12 of 12

Thread: Corsair having quality issues?

  1. #1
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,992

    Corsair having quality issues?

    Buddy order 4 gigs of their 1066 dominator ram, 2 were bad, he RMA'd them, got 2 more, bad as well, now they dont have any to send him.

    He was told last week teh stuff was sent, called today and they told him its backordered.

    I expected better from a company like Corsair.

  2. #2
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,052
    no problems here with mine.. and nothing I've read or heard says they are having issues.. prob holding all ram chips for "1st time buyers" so they get sucked in

  3. #3
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,992
    This guy is a first time buyer from them lol

  4. #4
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,052
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF View Post
    This guy is a first time buyer from them lol
    no i mean holding stock for "first time buyers" not those asking for RMA's..

  5. #5
    I would be so pissed off.

  6. #6
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,992
    Quote Originally Posted by Izzo View Post
    I would be so pissed off.
    He is, he had just entered a corsair contest to write an essay about how great they are to win some gold plated ram, talked about how great their service was LOL

  7. #7
    SG Enthusiast koldchillah's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    4,609
    interesting.. I just had a friend who ordered some corsair for the first time and one of the DIMMs went bad within a week.. First time I've seen a corsair DIMM fail. I still stand by them, but yeah, I have to wonder if they are beginning to slip up.
    "Nobody's invincible, no plan is foolproof, We all must meet our moment of truth." - Guru

  8. #8
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,992
    Quote Originally Posted by koldchillah View Post
    interesting.. I just had a friend who ordered some corsair for the first time and one of the DIMMs went bad within a week.. First time I've seen a corsair DIMM fail. I still stand by them, but yeah, I have to wonder if they are beginning to slip up.
    Can you find out what Ram he has of thiers?

    DDR2? and speed?

  9. #9
    SG Enthusiast koldchillah's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    4,609
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF View Post
    Can you find out what Ram he has of thiers?

    DDR2? and speed?
    It was for an older compaq evo, PC2700 I believe. It wasn't XMS or anything fancy.
    "Nobody's invincible, no plan is foolproof, We all must meet our moment of truth." - Guru

  10. #10
    Junior Member Mikerad's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    48

    I had bum corsair ram

    I had a bad stick of ram on my last build, but the customer service was really prompt and helpful. I figure there's always going to be a bad run at one time or another...
    AMD Athlon 64 3200+
    MSI K8N Neo4 Platinum
    2x512 Corsair TwinX pc3200 in Dual Channel
    Chaintech GeForce 6600gt
    NEC ND3520 Dual-layer Burner
    2x80GB Seagate SATA HDD
    AeroCool JetMaster Case (black)
    Athena Power 500w PSU

  11. #11
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,992
    3rd time worked out, hes got 4 good sticks now.

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ertlanta, Gargea
    Posts
    7,002
    Been reading about doa corsair memory a lot actually.

    My two sticks are good, I normally buy OCZ but found a better deal on 2 gigs of xms ddr2 800.

Similar Threads

  1. Guide for fixing lost connection and speed issues on cable.
    By Rocky_Grim in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 8
    Last Post: 09-18-07, 03:12 PM
  2. Serious Speed Issues In SW Virginia w/ Charter Pipeline. NEED HELP.
    By Pez D Spencer in forum General Broadband Forum
    Replies: 8
    Last Post: 10-28-05, 10:43 PM
  3. Comcast issues with OLD MODEM
    By navtiidia in forum Broadband Tweaks Help
    Replies: 9
    Last Post: 10-11-05, 06:08 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 09-05-05, 05:16 PM
  5. does quality ram increase fps in games?
    By dcyphure in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 2
    Last Post: 06-12-05, 04:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •