Results 1 to 1 of 1

Thread: problems with tracert

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    11

    problems with tracert

    hello again

    when i open a command prompt and do a tracert the first hop ALWAYS times out , is this ok? It doesnt matter what site i use its always the same?

    Im confused (actually i think i was born confused nothing's changed )

    ps i cant figure out how to copy and paste any of my tracert's thats wht theres not one here DOH!


    *EDIT* ive since found out thatb the first "hop" is my router and in actual fact i have no problem lol ....... thanks for reading
    Last edited by archie123; 11-26-06 at 03:46 AM.

Similar Threads

  1. Email problems and more; MTU issue?
    By Minnetonka in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-06, 01:12 PM
  2. Some problems with VPN
    By acco in forum Networking Forum
    Replies: 6
    Last Post: 10-16-06, 03:36 AM
  3. Problems accessing SG this morning ?
    By Philip in forum General Discussion Board
    Replies: 32
    Last Post: 04-07-06, 01:44 AM
  4. UDP problems
    By eternaluxe in forum Networking Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-06, 09:34 AM
  5. Strange Wirless problems
    By Center in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 0
    Last Post: 07-24-05, 06:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •