Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: CD-Key Not Valid In Bf2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Post CD-Key Not Valid In Bf2

    Hey I was wondering when i try and play a game on BF2 it says CD-Key Not Valid


    IDKY can u guys help me

  2. #2

  3. #3
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,052
    umm so you already have the game loaded but when it cranks up the CD-rom drive to check your game it gives you this error?? Wrong CD in the drive? I think it usually checks from the last disk.

    You also might look at Daemon tools and a ISO or image file so it doesn't go to the drive to look for it..it just loads right up. Google those two things and that should set you up.

  4. #4
    No i try and join a multyplayer game and it says wrong cd -key

  5. #5
    IROC-Z Man CoolJ's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Buffalo,NY
    Posts
    6,825
    Do you have a legal copy of the game?
    ** Speed 3370(down)/425(up) kbps **
    My IROC-Z28

  6. #6

    Post

    OK to make it more clear

    I have 2 log in names to my computer i want to play bf2 on my name so i log onto my account on bf2 And i hit multiplayer 1nc i do that it click join game and then it says Cd Key Not Valid

    but if i go on my dads login name it does work

    i do have a leagle copy and i have mod 1.41 and i reinstlled it ok so if any one has a clue whats wrong plz Post it I will so much like it

  7. #7
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,052
    Quote Originally Posted by NavyGUnner90 View Post
    No i try and join a multyplayer game and it says wrong cd -key

    ok wait... so you can get the game loaded but once you go to mutiplayer to a server it kicks you out huh?

    Are you patched with current patch? 1.41 ??
    If not then get the new patch its over 500Megs and fixes server issues.
    Next clear your temp files and defrag and try again.

  8. #8
    [QUOTE=Sava700;1953797]

    new patch its over 500Megs and fixes server issues.????

    Can U send Link

  9. #9
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,052
    [QUOTE=NavyGUnner90;1954719]
    Quote Originally Posted by Sava700 View Post

    new patch its over 500Megs and fixes server issues.????

    Can U send Link

    LOL little lazy are we?

    here ya go

    http://largedownloads.ea.com/pub/pat...Patch_1.41.exe

  10. #10

    look.

    you dont need to download this or that or even re install bf2.

    STEPS TO FIX CD KEY IS INVALID.

    1.) open your c: drive and search for BF2CDKeyCheck.exe
    2.) copy that to your desktop.
    3.) Open computer>Program files>Ea games>battlefield2> support.
    4.) copy BF2CDKeyCheck.exe into the above.
    5.) Re enter your bf2 registration code.
    6.) Run BF2CDKeyCheck.exe
    7.) RE INSTALL PATCH 1.41
    8.) Re enter your bf2 registration code
    9.) Run BF2CDKeyCheck.exe
    10.) It should work, because it worked for me.

  11. #11

    CD Key Answer for Vista

    Quote Originally Posted by NavyGUnner90 View Post
    No i try and join a multyplayer game and it says wrong cd -key
    If you have Vista, try this.

    Uninstall BF2
    Go to Start
    Go to My Computer
    Right-Click BF2
    Choose Explore
    Choose the Folder Installers
    Choose BF2
    On the setup option, right-click and choose Properties
    Go to Compatibility
    Where you choose what system, choose Windows XP
    Click OK at bottom
    When that closes, double-click the setup you just right-clicked on
    Do installation like normal.

    Thats what worked for me.

  12. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    I'm going crazy with trying to be able to play my BF2 again. Yes, I own this game and a legal copy of it. However, I have done tossed the package and the manual years ago, therefore I no longer have my CD Key. I had it saved on a Datbase I saved for all CD Keys of all my games and well my computer got fried and had to reformat it and lost that database.

    Right now I'm trying to get it to work with a Key Generator and it's not working at all. How the heck can I get this working again without going out and buying another copy of this game? I mean I registered this game on the EA Website, why can't they help me out with giving me my key info?

  13. #13
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,052
    Quote Originally Posted by Divinion View Post
    I'm going crazy with trying to be able to play my BF2 again. Yes, I own this game and a legal copy of it. However, I have done tossed the package and the manual years ago, therefore I no longer have my CD Key. I had it saved on a Datbase I saved for all CD Keys of all my games and well my computer got fried and had to reformat it and lost that database.

    Right now I'm trying to get it to work with a Key Generator and it's not working at all. How the heck can I get this working again without going out and buying another copy of this game? I mean I registered this game on the EA Website, why can't they help me out with giving me my key info?
    You will have to purchase a new game/key... you can contact EA about it but its unlikely they will help. Just use their support site.

  14. #14
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tempe Arizona
    Posts
    1

    Thumbs up Help

    Yeah EA and DiCE usually aren't that good with CS. I have this problem recurr about every month at sometime. Just find the file CDKEYREGISTRY, or something like that. If your C Drive isn't the one you install stuff in, check D, E, etc, only if these are hard drives, not external. Then copy a shortcut to your desktop, I keep a notebook of all my games CD Keys. Also a back-up, and a plastic sleeve for disks and manuals. Yes I am over protective, but I don't feel like shelling out another 30 bucks to get BF2 Full Expansion.
    Note: I do not have to re-install, once you re-enter the CD Key the game should run without re-installation. Make sure you also have the Latest Patch which is 1.41 I believe..
    If you have Vista, Xfire may screw up certain games. I have already experienced this problem with Fallout 3 and had to ditch Xfire completely.
    Last edited by speedevil22; 11-28-09 at 12:48 PM. Reason: Adding Additional Info

  15. #15
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,988
    I had trouble playing it on my poweruser account, always had to run it as administrator.

  16. #16
    I tried everything. Haven't slept all night. EA and DICE are of no help -WORST CUSTOMER SERVICE EVER-. But I did Find a server we -the"few" having the problem- can play on.***removed by SG Staff***
    It seems to work fine for me, Just no one to play with. so, join up.

  17. #17
    Ohh Hell yeah.. Sava700's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Somewhere
    Posts
    24,052
    Quote Originally Posted by modest_mouse_25 View Post
    I tried everything. Haven't slept all night. EA and DICE are of no help -WORST CUSTOMER SERVICE EVER-. But I did Find a server we -the"few" having the problem- can play on. ***removed by SG Staff***
    It seems to work fine for me, Just no one to play with. so, join up.
    what is your problem exactly or are you just trying to advertise a server?

  18. #18
    I bought 5 copies of that game, I think I gave sito rights to some SGer, to have one key.

    Hey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    If You like the game???????????????????


    B U Y I T ! ! !

    They only build new computers cause of new video games.

  19. #19
    I registered just to share the solution:

    search for ergc in your registry, you will come to a key like this below:

    HKEY_USERS\S-1-5-21-676758527-2123232937-581594296-1001\Software\Classes\VirtualStore\MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield 2\ergc

    it will contain your CD key by itself

    modify this key and put x9392 infront of the serial key (no spaces or dashes)

  20. #20
    Hi
    Ive got the same problem: "your CDkey is not valid"

    What ive done:
    Ive been playing bf2 normally for almost half a year now. Because I got banned from a few servers (3 or 4), I wanted to get unbanned by trying to reinstall the game under a different cdkey. I downloaded a keygen from keygens.nl and after reinstalling the game with the new key, and updating to 1.5 I started getting the message "your CDkey is not valid" everytime i tried to join an online server. So I deinstalled the whole game again, and reinstalled with my original CDkey thats on the back of my bf2 cd box. I updated 1.5 and guess what I got the same message "your CDkey is not valid" although this time I used a real key. Im going crazy, I used to be pretty good at this game check my stats (http://www.bf2stats.net/player/321700749/) and Im member of the french #ouf# clan, and I dont know wth is going on the guys from EA should be barred for life...

    Can anyone help me?? What can I do???? Please help me!!!!

    regs, azul

Similar Threads

  1. Roflmao, BF2 guide
    By Chris in forum Gaming
    Replies: 9
    Last Post: 05-14-07, 08:43 AM
  2. Replies: 67
    Last Post: 09-20-06, 06:23 PM
  3. BF2 Read Me File
    By Illini25 in forum Gaming
    Replies: 10
    Last Post: 06-18-05, 08:58 PM
  4. BF2 demo readme file
    By Tpofa in forum Gaming
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-05, 06:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •