Results 1 to 5 of 5

Thread: Need help with Norton Ghost issue

  1. #1
    SG Enthusiast Rings890's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Saskatchewan, CANADA
    Posts
    1,035

    Need help with Norton Ghost issue

    I use Ghost 2003 to make image backups of my main H/D, I have run into a problem with my new system. I have two SATA H/D C: & D: when I run Ghost it does the image and when it goes to do the image integrety check it just goes into a boot loop after PC Dos mode. The screen will sit at the menue with the options to skip and go back to windows or PC DOS mode. It hangs after either of the two choses and after about 60 seconds the system reboots and starts all over again.
    Ideas?
    The NastySasky:
    Intel i7 930 @ 2.8 GHz| eVGA X58 SLI | 12gigs Dominator XMS3 1600 | 2 ASUS ENGTX 470's | Intel X25 120Gig SSD + 2 WD Black 500's | Pioneer DVD/RW | LG Blu-Ray Writer | Antec 1000Watt | WarMachine M1 Case

  2. #2
    Elite Member TonyT's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Fairfax, VA
    Posts
    10,338
    When launching ghost, use the switch NOIDE.
    Ghost 2003 does not work with all sata drives. I ran into this issue using my ghost 2003 floppy on a client's system and the workaround is to edit the autoexec.bat on the floppy with ghost/ghost.exe /NOIDE
    No one has any right to force data on you
    and command you to believe it or else.
    If it is not true for you, it isn't true.

    LRH

  3. #3
    SG Enthusiast Rings890's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Saskatchewan, CANADA
    Posts
    1,035
    Ok, I will give that a try when I get home. Thanks Tony
    The NastySasky:
    Intel i7 930 @ 2.8 GHz| eVGA X58 SLI | 12gigs Dominator XMS3 1600 | 2 ASUS ENGTX 470's | Intel X25 120Gig SSD + 2 WD Black 500's | Pioneer DVD/RW | LG Blu-Ray Writer | Antec 1000Watt | WarMachine M1 Case

  4. #4
    SG Enthusiast Rings890's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Saskatchewan, CANADA
    Posts
    1,035
    I was able to do a proper backup using the noide switch, thanks TonyT.
    I had a heck of a time getting it out of loop to PCDOS mode at boot up though, it was weird, I guess it just wanted to keep backing itself up forever. lol
    The NastySasky:
    Intel i7 930 @ 2.8 GHz| eVGA X58 SLI | 12gigs Dominator XMS3 1600 | 2 ASUS ENGTX 470's | Intel X25 120Gig SSD + 2 WD Black 500's | Pioneer DVD/RW | LG Blu-Ray Writer | Antec 1000Watt | WarMachine M1 Case

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1
    Can you tell me how you fixed your issue. I'm running into the same problem and can't seem to get it out of that loop it's in. I don't really want to reload the OS at this point if I can get ghost out of this loop.
    Thanks Frank

Similar Threads

  1. Norton Ghost 2003
    By Lorena in forum Software Forum
    Replies: 6
    Last Post: 10-26-04, 06:16 PM
  2. Norton Ghost
    By Joint Chiefs of Staff in forum Software Forum
    Replies: 22
    Last Post: 06-25-03, 12:59 PM
  3. Norton Ghost: Some questions
    By neo960 in forum Software Forum
    Replies: 20
    Last Post: 06-22-03, 07:21 PM
  4. How to clone a hard drive with Norton Ghost 2003
    By mwkirchner in forum Software Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-09-02, 04:37 AM
  5. Norton Ghost 2002
    By Alex_Select in forum Software Forum
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-02, 09:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •