Results 1 to 4 of 4

Thread: Strange Behavior With my Netgear Mr814 V3?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    12

    Strange Behavior With my Netgear Mr814 V3?

    The problem started a few days a go. My Netgear Ma11 V2 adapter saids it was connected to my router the Netgear Mr814 V3. However I cannot surf the interent at all. (Note that the network icon in the right hand corner had only one blinking light)

    I thought my adapter was broken so i decided to replace it. It turns out the new adapter had the same problem as well.

    Logiically it is the router at fault? Or is this the cause of a registry tweak i did?. Nevertheless, does anyone know how i can fix this problem.

  2. #2
    Folding with AMD POWER Loonatic's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    SE Michigan
    Posts
    2,648
    Have you tried unplugging your router and plugging it back in?
    Pain is weakness leaving the body.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2005
    Posts
    12
    Yes i have tried that even shutting down my modem.

  4. #4
    Resident Firefighter Dunster's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Iowa
    Posts
    1,009
    Call you ISP and check to see if your modem is even showing up on thier network.

    Update the firmware on the Router. Or better yet, there should be a button on the router that will allow you to "restore factory presets". Hit that and start over.
    Join the Folding Team!

Similar Threads

  1. Wireless Netgear MR814 and TCP/ip optimizer problems
    By neil78b in forum Networking Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11-01-06, 04:48 PM
  2. Troubles: Netgear WA111 & Mr814 v2
    By Tse13 in forum Wireless Networks & Routers
    Replies: 5
    Last Post: 04-10-05, 08:44 AM
  3. netgear mr814 and sbc dsl
    By blorb1 in forum Networking Forum
    Replies: 6
    Last Post: 03-17-05, 07:14 AM
  4. Netgear Networking Deals
    By CRUM6178 in forum Marketplace - Buy/Sell/Trade/Hot Deals
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-04, 01:04 PM
  5. Need help with Netgear MR814 Router
    By billybob2309 in forum General Broadband Forum
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-02, 08:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •