Results 1 to 14 of 14

Thread: Firefox problem -Need help

  1. #1
    =+/TOOL FAN\+= Tawcan's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Vancouver eh?
    Posts
    1,898

    Firefox problem -Need help

    Just updated my Firefox to 1.5 today and I found that dictionary.com is no longer in the search box. So I tried adding search engines but now I have blanks in the search engine field.



    http://photos1.blogger.com/blogger/2...1%20copy.0.jpg

    Any idea how I can fix this?

    Thanx!

  2. #2
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,982
    Dont have 1.5, cant see the image.

    blanks in the drop down menu to select an engine?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    USA
    Posts
    8,585
    your photo isnt working...

    ииии



    ииии

  4. #4
    Elite Member Jim's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    13,231
    Quote Originally Posted by Joe
    your photo isnt working...
    Copy and paste the link:
    http://photos1.blogger.com/blogger/2...1%20copy.0.jpg

  5. #5
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,982
    Quote Originally Posted by Jim

    That did it.

    Tawcan, how did you add them?

  6. #6
    =+/TOOL FAN\+= Tawcan's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Vancouver eh?
    Posts
    1,898
    I went to add search engine, browsed through more search engines, found dictionary.com, then added it.

  7. #7
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,982
    Do you have any theme installed from an older FF install or that one?

    Dunno, I dont see anything on it.

  8. #8
    =+/TOOL FAN\+= Tawcan's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Vancouver eh?
    Posts
    1,898
    Yep i have older theme installed from an older FF install...

    Let me try uninstalling them.

  9. #9
    =+/TOOL FAN\+= Tawcan's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Vancouver eh?
    Posts
    1,898
    nope same thing.

  10. #10
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,982
    Maybe try posting on mozillazine. No clue.

  11. #11
    =+/TOOL FAN\+= Tawcan's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Vancouver eh?
    Posts
    1,898
    Tried a clean install of Firefox and then started from the beginning. No messing up this time.

  12. #12
    Dr Tweak mnosteele52's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Chesapeake, VA
    Posts
    11,912
    Quote Originally Posted by Tawcan
    Tried a clean install of Firefox and then started from the beginning. No messing up this time.
    Yep, that's always the best thing to do. First backup your bookmarks and such with the Mozilla Backup Tool then uninstall and manually delete all the Firefox directories then install the new version and use the backup tool to put everything back.


  13. #13
    no. no, No. NO, NO... NO! stevebakh's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    3,228
    If you're going to do that, wouldn't it be easier to simply copy the bookmarks.html file from your mozilla/firefox profile directory and then simply move back into the new profile directory after you re-install?

  14. #14
    Dr Tweak mnosteele52's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Chesapeake, VA
    Posts
    11,912
    Yeah if that's all you want to backup, with this tool you can backup other options as well.


Similar Threads

  1. Severe lag problem - @Hom Arlington, VA
    By sfgorman in forum General Broadband Forum
    Replies: 5
    Last Post: 06-25-06, 06:53 PM
  2. Router/Cable modem conflict problem..
    By The Bad Guy in forum Networking Forum
    Replies: 3
    Last Post: 01-18-03, 01:26 PM
  3. Really weird network problem
    By percy in forum Networking Forum
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-01, 07:27 PM
  4. Problem problem problem
    By cy in forum Software Forum
    Replies: 3
    Last Post: 06-27-01, 04:30 PM
  5. DHCP problem?
    By gsmarshall in forum General Broadband Forum
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-01, 08:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •