Results 1 to 19 of 19

Thread: hey is file manager broken er sumthin?

  1. #1
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,001

    hey is file manager broken er sumthin?

    when i clik on FM top rght it just opens same thread and not my files

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  2. #2
    Quote Originally Posted by Randy
    when i clik on FM top rght it just opens same thread and not my files
    that happens when I click on it the first time. I always have to click on it again to actually get it. I don't know why it does that.

  3. #3
    Got Alizee? ScottE's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    16,861
    Philip broke it again. Probably moved VB to the newest version or something. It happens.
    Respect it.

  4. #4
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,001
    Quote Originally Posted by Debbie
    that happens when I click on it the first time. I always have to click on it again to actually get it. I don't know why it does that.

    yeah it used to do that 4 me 2 but now its really phuctyuctup

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  5. #5
    BE HAPPY ! ! ! ! ! poptom's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Santa Monica, Southern California
    Posts
    4,632
    Try turning off your pop-up blocker.
    Last edited by poptom; 09-04-05 at 10:22 PM.
    "Mr President, you have big balls" - Dominica prime minister Eugenia Charles to Ronald Reagan after the invasion of Grenada, 1983

    "We win and they lose. What do you think of that?" - Ronald Reagan, 1977

  6. #6
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,001
    Quote Originally Posted by poptom
    Try turning off pour pop-up blocker.

    yeah still no go also tried firefox same prb

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  7. #7
    Jen's Best Friend RoscoPColtrane's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    6,154
    Am i missing something? What are you guys talking about?
    ****************************************************************************************
    Abit NF7-S 2.0, Barton 2500+ @ 2.2 Ghz, 2 Gig ddr3200, 80gig Seagate HDD, ATI x850 PRO @ 550/600, WinXP Pro

    J B K M

    Pittsburgh Steelers Super Bowl XL Champions!!!!!

  8. #8
    Got Alizee? ScottE's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    16,861
    Quote Originally Posted by RoscoPColtrane
    Am i missing something? What are you guys talking about?


    Premium SG members get a little icon in the upper right hand corner than has FM on it. Click on that and it takes you to your file manager where you can host pics and whatever on the SG server.
    Respect it.

  9. #9
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,001
    yeah but my Fm manager just opens the same shatty thread i am in or sgmain page er wherever i may be when i clik it

    I have freinds paying good money ( sitos drug money and smappys prostitution earnings) for my meebership. If i dont get this resolved soon the fit is gonna hit the shan

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  10. #10
    Elite Member Jim's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    13,231
    Try pasting the link in your address bar:

    http://www.speedguide.net/fm.php

  11. #11
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,001
    Quote Originally Posted by Jim
    Try pasting the link in your address bar:

    http://www.speedguide.net/fm.php

    that link opens this thread

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  12. #12
    Elite Member Jim's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Posts
    13,231
    Clear your cache?

  13. #13
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,001
    will log in and log out and see if that werks

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  14. #14
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,001
    meh ran adaware and now in firefox FM is werkin...hmmmm IE prolly being highjacked

    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

  15. #15
    Administrator Philip's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Jacksonville, Florida, United States
    Posts
    10,333
    Blog Entries
    6
    I can't repeat the issue Randy, should be working as intended.

  16. #16
    Certified SG Addict CableDude's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    26,784
    Randy, I think your keyboard is broken as well.

  17. #17
    Certified SG Addict CableDude's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    26,784
    Quote Originally Posted by ScottE
    Premium SG members get a little icon in the upper right hand corner than has FM on it.
    Screenshot?

  18. #18
    Quote Originally Posted by Debbie
    that happens when I click on it the first time. I always have to click on it again to actually get it. I don't know why it does that.
    It's been working like this for a long time for me.

  19. #19
    Resident Rodent Randy's Avatar
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    British Columbia Canada
    Posts
    12,001
    Quote Originally Posted by Cabledude
    Screenshot?


    I was going to post a link to that thread, but the SG search results for "bullsh|t" were too numerous

    sometimes you have to think outside the box to get inside the box .

Similar Threads

  1. Norton Ghost confussion
    By cgram23 in forum Software Forum
    Replies: 9
    Last Post: 08-10-04, 02:14 PM
  2. Copy Protection ??
    By Richard(UK) in forum Gaming
    Replies: 7
    Last Post: 02-28-04, 03:58 PM
  3. system file checker
    By JawZ in forum Software Forum
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-01, 10:56 PM
  4. is my burner dead?
    By Scorpionx in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-01, 10:07 PM
  5. problems with Nero 4.011
    By balakov10 in forum Software Forum
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-01, 05:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •