Results 1 to 19 of 19

Thread: Why is everyone's reputation showing?

  1. #1
    Certified SG Addict
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,514

    Why is everyone's reputation showing?

    I disabled mine and it's not even an option to turn off anymore!

  2. #2
    Imperial Impotentate brembo's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    crawlspaces
    Posts
    18,725
    Philip broke the vB, geez he such a n00b.

    WTG Phil, w00t.

    Tao_Jones Cult Member since 2004
    I gave Miss Manners a Dirty Sanchez, and she LIKED it.

  3. #3
    Certified SG Addict
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,514
    Brent will claim conspiracy

  4. #4
    Certified SG Addict
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,514
    I see what he did, though...the rep is now below the postcount. Hopefully if you disable yours not even the blank square will show!!!!

  5. #5
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,980
    he broke the quote button earlier lol

  6. #6
    Got Alizee? ScottE's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    16,861
    Perhaps he's trying to fix the url problem. I dunno. That or there was a new release of vB that came out.
    Respect it.

  7. #7
    Certified SG Addict
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,514
    Quote Originally Posted by ScottE
    Perhaps he's trying to fix the url problem. I dunno. That or there was a new release of vB that came out.
    What problem, Keggo?

  8. #8
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,980
    Quote Originally Posted by Burke
    What problem, Keggo?

    clicking on links would first open another window with the thread the link was posted in, u'd have to click again to get to the link.

  9. #9
    Certified SG Addict
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,514
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF
    clicking on links would first open another window with the thread the link was posted in, u'd have to click again to get to the link.
    o i c

    teeheeheheheheheheroflzors

  10. #10
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,980
    no need to get giddy.

  11. #11
    Certified SG Addict
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,514
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF
    no need to get giddy.
    Why not, it's more exciting than accounting.

  12. #12
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,980
    I didin't account for that.

  13. #13
    meat popsicle Zilog B's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Posts
    10,530
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF
    I didin't account for that.

    That's really bad man


    BOOOOOO
    My son ... ask for thyself another internet connection, for that which I leave is too slow for thee

  14. #14
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,980
    Quote Originally Posted by schlurpee
    That's really bad man


    BOOOOOO

    I had to!

  15. #15
    Administrator Philip's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Jacksonville, Florida, United States
    Posts
    10,302
    Blog Entries
    6
    There is a newer version of vB out addressing some security issues. While upgrading earlier, I had to revert some templates back to the vB defaults and edit them again... Still working on it.

    Please let me know if you notice any other problems, I had missed that.
    Linux is user friendly, it's just picky about its friends...
    Disclaimer: Please use caution when opening messages, my grasp on reality may have shaken loose during transmission (going on rusty memory circuits).
    ๑۩۞۩๑

  16. #16
    MadDoctor Club Spammy's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    MadDoctors Wool.
    Posts
    1,721
    I dont see hwere it is showing?
    - Reps for being a smartass.
    SG Sh!!t List

    Bouncer, downhill, John, Kip Patterson, Roody, YeOldeStonecat, Ken, Philip, David, Indy, Noevo.

  17. #17
    Administrator Philip's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Jacksonville, Florida, United States
    Posts
    10,302
    Blog Entries
    6
    Quote Originally Posted by Sammy
    I dont see hwere it is showing?
    Because I re-enabled the user setting to disable enabled reputation that had been disabled earlier while upgrading enabling the disabled reputations.

    Er, nm. It's been fixed.

  18. #18
    Certified SG Addict
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,514
    Any way to get rid of the square altogether if you've disabled reputation?

  19. #19
    Administrator Philip's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Jacksonville, Florida, United States
    Posts
    10,302
    Blog Entries
    6
    Probably... However it would involve more work on my end, and it still provides some information (that you have reputation disabled).

Similar Threads

  1. Reputation points from MD
    By MadDoctor in forum General Discussion Board
    Replies: 42
    Last Post: 10-14-04, 06:52 AM
  2. Reputation
    By BaLa in forum Feedback, Suggestions & Questions
    Replies: 4
    Last Post: 05-30-04, 11:58 AM
  3. Reputation
    By BaLa in forum Feedback, Suggestions & Questions
    Replies: 0
    Last Post: 04-11-04, 03:34 AM
  4. just swapped out motherboards, but XP2400 showing as 1800
    By koldchillah in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 15
    Last Post: 03-09-03, 07:54 PM
  5. Posts Not Showing Up
    By tekelberry in forum Feedback, Suggestions & Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-01, 10:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •