Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25

Thread: 4.9 Cat's are out now!!!!

  1. #21
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,893
    Quote Originally Posted by Subsane
    So, can anyone recommend a good way to ensure a proper video card driver uninstall and install? Without reformatting? thx

    *edit* windows XP, ati 9800pro
    At the bottom of the page at ATI's download site, where you would click on the driver after running through the selection utility...you'll see a link named "ATI Maintenance Utilities"

    Click on that link, and you'll be brought to another page which will have 2x items listed for download,

    1) Cat-Uninstaller.exe
    "This tool is used to delete all ATI related files from your system. This includes ATI CATALYST software suite and any ATI Demos and/or Development tools (i.e. ATI RenderMonkey)."

    2) SmartGart-Uninstall.exe

    Each one self extracts some files, pay attention to where...and simply run those.

    What I do is go to add/remove, and uninstall the ATI drivers through that first..
    Then run each of the above two utilities
    Reboot
    Install the latest drivers I just downloaded
    Reboot...done.
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

  2. #22
    Advanced Member Subsane's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Vancouver, B.C - Canada
    Posts
    688
    Quote Originally Posted by Brent
    just install em

    right over the previous ones

    that's what i have done for a year on my main box, with no problems what-so-ever
    That's what I've been doin as well with no problems for the longest time. Once I install updated cats about 4 or 5 times I'll run the uninstall utilities (thx yosc). I love the ati screen savers and demos amung other things so I don't like to run the uninstall utilities every time.
    Nothing Safe!

  3. #23
    Advanced Member Subsane's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Vancouver, B.C - Canada
    Posts
    688
    I thought the 4.9's would run Doom3 better but don't see anything in the release notes...
    Nothing Safe!

  4. #24
    Advanced Member Subsane's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Vancouver, B.C - Canada
    Posts
    688
    *bump*
    Nothing Safe!

  5. #25
    Murders & Executions Cypher's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Returning video tapes
    Posts
    2,717
    The results are marginal.]
    I'm running it fine with the Humus tweak and the .cfg file I pieced together.

Similar Threads

  1. ADSL disconnects every hour
    By Catalin_TO in forum General Broadband Forum
    Replies: 6
    Last Post: 01-06-08, 07:40 PM
  2. Dungeon Siege or Zero Hour
    By Hansolo in forum Gaming
    Replies: 13
    Last Post: 03-05-04, 05:25 PM
  3. half an hour late this morning
    By Chris in forum General Discussion Board
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-03, 08:55 PM
  4. 8 Hour Sale, Ends 8:30PM PST
    By deksecurity in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-03, 01:11 PM
  5. RR Disconnect Every 1/2 Hour!
    By DanT in forum Networking Forum
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-00, 12:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •