Results 1 to 4 of 4

Thread: sonicwall/VPN

  1. #1
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962

    sonicwall/VPN

    for some reason I have one sonicwall that wont let me access it by using the LAN IP, only the WAN IP will work. I also noticed they cant access any servers on the corporate LAN by their LAN IP only by the WAN IP.

    any suggestions?
    Will Work For FSB

  2. #2
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,965
    Did this happen suddenly?

    Firmware the same across the board?

    Done a remote restart?
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

  3. #3
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    weird stuff..I just tried it again and I can access it via LAN IP now. This has never happened before, I have 18 locations on site-to-site VPN. Im not sure if they can access the server via LAN IP now. All the sonic's have the most updated firmware(6.6.0.6 I think)
    Will Work For FSB

  4. #4
    SG Enthusiast twwabw's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    LeRoy, NY, USA
    Posts
    2,472
    Hopefully you've saved a copy of your current settings configuration file. I would personally re-load the firmware and reinstall your configuration. Corrupted firmware and/or config data file can do that.

    You have TZW's right?
    Observe everything...focus on nothing..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •