Results 1 to 7 of 7

Thread: Artifacts at 41C?

  1. #1
    SG Enthusiast Joel's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    F.WV
    Posts
    2,981

    Artifacts at 41C?

    So I got some Vantec BGA ramsinks and a Thermaltake Giant III. Installed them, got the memory at 340, the vpu at 560, full load I only hit 40, 41 on a hot day.

    My question is, why do I get artifacts if I go any higher? What are things that can cause this?
    Core 2 Quad Q6600 @ 3.6GHz on Water | 8GB DDR2 | 2x 74GB Raptor RAID0 | 250GB Storage | P5E | 2900XT @ 850 Core | DVD-RW | 2x 24" Widescreen LCD | Saitek Eclipse | Logitech G5

  2. #2
    Straight Pimpin Mytflyguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Roanoke, VA
    Posts
    2,993
    Suck ass Vantec Sinks ???





    Lol Seriously man , j/k ...


    Could just be the memory's limit
    Network Engineer for Linux/Windows/Netware servers and connectivity for remotes sites via VPN in Roanoke, VA.

  3. #3
    resident plumber Mark's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    .
    Posts
    13,148
    when you say artifacts, in what, a certain game like doom 3 or benchmarks ?

    describe the artiacts.
    4930K@4.3~32GBGskill~asusX79deluxe~r9-280x~240GB-SSD-OS drive~500GB-SSD-scratch~240GB-SSD-thrash~2TB storage~Windows 7 pro
    *~ SG stats ~my stats

  4. #4
    SG Enthusiast Joel's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    F.WV
    Posts
    2,981
    Quote Originally Posted by Mark
    when you say artifacts, in what, a certain game like doom 3 or benchmarks ?

    describe the artiacts.
    If I raise the VPU any more I get either black or white 'snow'. Little dots in various places, I'm sure you know what I'm talking about.

    If I raise the memory, I get larger black streaks, but I'm not really too worried about the RAM as I"m not really expecting to OC that too much.
    Core 2 Quad Q6600 @ 3.6GHz on Water | 8GB DDR2 | 2x 74GB Raptor RAID0 | 250GB Storage | P5E | 2900XT @ 850 Core | DVD-RW | 2x 24" Widescreen LCD | Saitek Eclipse | Logitech G5

  5. #5
    Second Most EVIL YARDofSTUF's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    USA
    Posts
    69,987
    Limit of the card maybe

  6. #6
    SG Enthusiast Joel's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    F.WV
    Posts
    2,981
    Quote Originally Posted by YARDofSTUF
    Limit of the card maybe
    But that low?
    Core 2 Quad Q6600 @ 3.6GHz on Water | 8GB DDR2 | 2x 74GB Raptor RAID0 | 250GB Storage | P5E | 2900XT @ 850 Core | DVD-RW | 2x 24" Widescreen LCD | Saitek Eclipse | Logitech G5

  7. #7
    Straight Pimpin Mytflyguy's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Roanoke, VA
    Posts
    2,993
    I noticed that Pretty colorful snow all over Doom 3 when I had mine OC'd too far.


    I wasn't sure if it was Mem or CPU .. that tells me something


    Sorry it doens't help much though
    Network Engineer for Linux/Windows/Netware servers and connectivity for remotes sites via VPN in Roanoke, VA.

Similar Threads

  1. I THINK I just got some artifacts after Oc'ing what do you think
    By TrevGlas in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 23
    Last Post: 12-04-03, 05:01 PM
  2. Lines and artifacts with a ati 9500pro
    By Set in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 8
    Last Post: 05-30-03, 02:00 PM
  3. artifacts from core or mem being to high on video card?
    By yikes in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-02, 06:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •