Results 1 to 2 of 2

Thread: Well I could be giving up on AVG...

  1. #1
    Regular Member WolfgangPC's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Canada
    Posts
    221

    Question Well I could be giving up on AVG...

    Yep, almost there, I am running the latest version of AVG Pro 7.0, and no matter what I try it will NOT scan incoming and outgoing emails. And seeing that their site that is in actual english has been down for what a year or so now? I am real close to biting the bullet and going back to Norton. If anyone has any ideas feel free to post or PM me, and yes I have tried unistalling it and installing it a ton of times and checking off the "personal email scanner" as well as the "MS Outlook" plugin and still SQUAT . I have never had this problem for about 2 years now up until a month or so back and still nothing can fix it...Any ideas??
    ...If Wile E. Coyote had enough money to buy all that ACME crap,why didn't he just buy dinner???..

  2. #2
    Dr Tweak mnosteele52's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Chesapeake, VA
    Posts
    11,912
    I thought you had it fixed.

    What email client are you using?


Similar Threads

  1. Avg Update 4.29.04, Program&Def Update
    By hayc59 in forum Network Security
    Replies: 0
    Last Post: 04-29-04, 06:12 PM
  2. Help Req - Avg Real Or False Positive # 2 ?
    By Shinobi in forum Network Security
    Replies: 5
    Last Post: 02-04-03, 09:13 PM
  3. AVG Update,24/5/02
    By aletank in forum Network Security
    Replies: 2
    Last Post: 05-24-02, 02:43 PM
  4. AVG & the "Play All" Feature in XP
    By aletank in forum Network Security
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-02, 06:37 AM
  5. AT&T RoadRunner Atlanta Congestion Problems.
    By megabit in forum General Broadband Forum
    Replies: 27
    Last Post: 03-21-01, 09:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •