Results 1 to 2 of 2

Thread: Norton live update account user/admin

  1. #1
    Heathen AMPLIFRIER's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,641

    Norton live update account user/admin

    anyone know a way to make norton run liveupdate while logged on with user level account?

    tia

    AMP
    Gigabyte ga-7n400 pro nForce2 mobo, Athlon XP3200, thermalright slk900, 1 gig corsair pc3200 cas2, radeon 9800pro, SB Audigy 2 ZS
    case= yeong yang YY-B0221 server cube,550 watt Antec true power,1 wd raptor 74 gig,1 34gig raptor (page) 2 wd 120gig se's raid 1, 1 120gig se. WIN xp Pro, Dual display samsung syncmaster 1100df 21in(Primary) Samsung syncmaster 955df 19in (secondary)".

  2. #2
    Advanced Member ISKOTB's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    U.S.A
    Posts
    681
    What version are you using corp edition run it fine for all my users at work
    Last edited by ISKOTB; 04-11-04 at 07:40 PM.

Similar Threads

  1. What are you listening to???
    By Chris in forum General Discussion Board
    Replies: 13883
    Last Post: 05-12-18, 09:52 AM
  2. error when running live update
    By sentra8777 in forum Network Security
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-04, 10:38 PM
  3. Anyone have luck with MSI Live Update?
    By WhoNut in forum Hardware & Overclocking
    Replies: 5
    Last Post: 10-04-02, 11:22 AM
  4. Music update: Dying to Live
    By Freezing Moon in forum General Discussion Board
    Replies: 14
    Last Post: 12-05-01, 07:31 PM
  5. Live update question
    By NuclearHeadache in forum Software Forum
    Replies: 11
    Last Post: 08-03-01, 11:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •