Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 80 of 105

Thread: Let's see those networks/Desks!

  1. #61
    Certified SG Addict
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    29,514
    JCOS will have an aneurysm...

  2. #62
    Engorged Member jdblitz's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Wherever upstream distortions exist.
    Posts
    3,234








    My desk is the same as someone said earlier, I clean it off and an hour or two later my wife gets home and it's destroyed again, that's her machine on the right and my machine on the left with the dual 21"s. I've still got this LCD 15" monitor that I'd like to sell, no word from Indy in last month or two about him still wanting it.
    NCTI - Certified
    SCTE--Member
    Specialized cable fixxer upper

  3. #63
    Senior Member Blisster's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    9,668
    Originally posted by qball15j
    I'd agree, looks like you have a big job ahead of you.

    Tell me about. We just wnet live with a new network. Can you believe there is no firewall in all that mess and ALL devices on the LAN have a public IP address? sheeesh


    Quote Originally Posted by Edward Abbey
    A patriot must always be ready to defend his country against his government.

  4. #64
    SG Enthusiast qball15j's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    3,619
    Originally posted by Blisster
    Tell me about. We just wnet live with a new network. Can you believe there is no firewall in all that mess and ALL devices on the LAN have a public IP address? sheeesh
    OMG, and knowing how people treat windows updates in large networks like that... It's hard to say what's on those machines since they all have public IP's...

    I would also tell them how it is... (security, etc, etc) and say unless you pay the money to rebuild i'm not working on it. plain and simple.

  5. #65
    SG Enthusiast qball15j's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    3,619
    jdblitz, I like those little Comcast trucks.. Got any extra stuff like that?

  6. #66
    Senior Member Blisster's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    9,668
    Originally posted by qball15j
    OMG, and knowing how people treat windows updates in large networks like that... It's hard to say what's on those machines since they all have public IP's...

    I would also tell them how it is... (security, etc, etc) and say unless you pay the money to rebuild i'm not working on it. plain and simple.
    Yeah, it's currently a mess, but we just deployed a Sonicwall and changed everything over to DHCP except a few of there MAC servers which we just threw into the DMZ. Deployed 3 new Dell servers (2 1750's and a 2650 file server plus a powervault) so now we've got a proper PDC running the show, LOL first thinmg we did was force-feed all clients Symantec's Corporate AV. I need to come up with a script to get everything to run Windows Update now(even though I'v e manually set everything I've laid hands on) but I don't mind too much, it is my first networking job so I'm learning about alot of stuff first-hand AND I'm paid hourly


    Quote Originally Posted by Edward Abbey
    A patriot must always be ready to defend his country against his government.

  7. #67
    Moderator YeOldeStonecat's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Somewhere along the shoreline in New England
    Posts
    50,876
    Originally posted by Blisster
    Tell me about. We just wnet live with a new network. Can you believe there is no firewall in all that mess and ALL devices on the LAN have a public IP address? sheeesh
    ACK!!!
    MORNING WOOD Lumber Company
    Guinness for Strength!!!

  8. #68
    Senior Member Blisster's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    9,668
    Originally posted by YeOldeStonecat
    ACK!!!
    hehe, we took care of that already, dropped in a sonicwall. Still a lot of work ahead tho


    Quote Originally Posted by Edward Abbey
    A patriot must always be ready to defend his country against his government.

  9. #69
    SG Enthusiast twwabw's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    LeRoy, NY, USA
    Posts
    2,472
    I need to come up with a script to get everything to run Windows Update now
    Consider setting up a SUS server on one of the new servers. I've set a couple up now, and they really work pretty well. Saves bandwidth and lets you control which updates get installed, and when. Group policy objects prevent users from altering the settings too. A pretty good freebie from MS. Gotta' run on server though, and should not be a DC.
    Observe everything...focus on nothing..

  10. #70
    SG Enthusiast twwabw's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    LeRoy, NY, USA
    Posts
    2,472


    EEEeewwwwww.... Macs

    Best thing you can do with them and Apple-squawk is put them on their own subnet and switch. Seriously, it really cuts down their broadcast traffic, and they'll behave nicer on your network.
    Observe everything...focus on nothing..

  11. #71
    Engorged Member jdblitz's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Wherever upstream distortions exist.
    Posts
    3,234
    Originally posted by qball15j
    jdblitz, I like those little Comcast trucks.. Got any extra stuff like that?
    Just got these from the CommTech Jeopardy finals convention. I got a little foam hardhat too that says comcast.
    NCTI - Certified
    SCTE--Member
    Specialized cable fixxer upper

  12. #72
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962


    Pics of our gaming PC's

    Our Servers, havent got the rails to install into our rack


    57" Toshiba HDTV's

    Our Game server Dual Athlon MP 2400+, 1gb ECC PC2100, 4 80GB WD SE Drives RAID0+1

    Innards of our Gaming Pc's
    ATI Radeon 9800 Pro, WD 36GB Raptor, 512MB Mushkin PC3200, EPoX 8rda3+


    Whos this on our front door(not finished yet)
    Will Work For FSB

  13. #73
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962

    it has a front cover

    Our terminal Server

    Adaptec RAID Controllers


    Havent had the time to cut jumpers for our rack yet, looks nasty right now,GIGABIT LAN

    4GB of PC2100 Registered/ECC


    15,000 RPM's(x5) of SCSI GOODNESS

    Gotta stay protected
    Will Work For FSB

  14. #74
    SG Enthusiast qball15j's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    3,619
    Looking good m4a2t0t, looks like a heck of a place to work! That's some nice stuff for what seems like a startup? (HDTV) They must have got one heck of a loan!

  15. #75
    SG Enthusiast qball15j's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    3,619
    OMG, even more stuff!

  16. #76
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    need more?lol

    I run the gaming store, have 4 other partners. The start up cost was around 30K, we only been in business a short time(3 months).

    The terminal server is from another business we run.
    Will Work For FSB

  17. #77
    SG Enthusiast qball15j's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    3,619
    I wish you the best of luck! I can't see a gaming cafe recouping ll that money plus all the other expenses of operation.

  18. #78
    Mad Overclocker m4a2t0t's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Phoenix AZ
    Posts
    3,962
    thx!
    Will Work For FSB

  19. #79
    Morterator Immortal's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Mississauga, Ontario , Canada. Behaviour : Good
    Posts
    22,668
    damn, now that's some serious hardware... makes me green with envy... heh..

  20. #80
    R.I.P. 2017-10-02 Joint Chiefs of Staff's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    The Sandbox
    Posts
    42,832
    Originally posted by Burke
    JCOS will have an aneurysm...
    Blisster's mess OMFG! I'm freaking out MAN! I so want to fix that up.

    Blisster, tell your company to fly me out and I'll have them up to par in two nights all without or very minimal downtime. Call me. lol
    >>Cult Master of International Affairs<<

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •