Results 1 to 5 of 5

Thread: MAJOR problems...

  1. #1
    //Simpo
    Guest

    MAJOR problems...

    VERY stupid me...

    im back again guys, this time the problem is alot worse...well i was messin about with my FSB speed in BIOS and i had the number 33 in my head, u know, (133...166) u see how i got 33.... but acidentally i went to 199...

    with an Athlon XP 2600+ on a MSI KT4 Ultra

    straight after that, the moniter would not turn on at all, the computer sounded like it was still booting up though.... so then again, a silly me, (i dont know why i did this) but i went and took that battery off the motherboard then placed it back in, /SLAP.......

    Little help.... please

    Simpo

  2. #2
    Fraternized Set's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Michigan
    Posts
    4,095
    Reset the cmos

    Reefer to your Motherboard Manal For the jumper settings
    Cancer Baaaaaad! Folding Goooood!

  3. #3
    Intense, lacks ambition iaus10's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    1,419
    not sure if MSI does it... but when I do that, hammering on the "insert" key immediately when starting resets the settings to default. Works with a couple mobo's I own.
    Abit NF7, 2500+ o/c'd to 3200+, 1GB 3200 DDR, 9800Pro 128M, DVDrw, 80GB 8M, XPpro

  4. #4
    Venge This!
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    2,394
    Insert Key will work on that board.
    Rob

  5. #5
    //Simpo
    Guest
    thanks for the help guys, i did the jumpers to reset cmos, was quite easy as the side is always off my case anyways

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •